Top bedrijf met groot assortiment, gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Zeer handig apparaat om de luchtkwaliteit te meten.

De CO-2 wordt zeer duidelijk weergegeven; Als je vensters opent, daalt de CO-2 verrassend snel. Echt zeer handig en nuttig voor de gezondheid. Het komrt van pas, niet alleen om je tegen Covid te beschermen, maar ook om in woon-of slaapkamer de aanwezigheid van genoeg zuurstof te bepalen.

Correct en snel

Ik ben tevreden van de snelle en correcte service en facturatie.

ok

alles zoals verwacht

Slechte levering door PostNL

Correcte afhandeling bestelling bij ventilatieland, maar levering door PostNL is onaanvaardbaar. Bestelling werd NIET geleverd op hun voorgestelde leveringsdatum, maar wel als afgeleverd vermeld op hun track&trace website, en niemand bereikbaar voor klacht. Werd nadien toch geleverd. Zal nooit nog bestelling plaatsen als ze geleverd wordt dr PostNL. Zoek andere pakjesbedrijf voor leveringen in België! Slechte ervaring met PostNL is al meermaals voorgevallen.

vlot en correct

vlotte en correcte levering snel antwoord via chat factuur correct ontvangen

Snelle en correcte service!

Ruime keuze, handige bestellingstool, snelle levering.

makkelijke bestelling en tijdig geleverd

alles in orde zowel de bestelling als de levering

Prima materiaal en prima levering

Materiaal ziet er degelijk uit en de levering was ondanks de hindernissen bij de verzenddiensten toch nog vlot.

Tevreden

Heel goede service en levering. Prijs - kwaliteit zeker een aanrader, alleen jammer dat je niet op factuur kunt betalen.

Het toestel werkt perfect zoals het hoort. Ook een vlotte en correcte levering

Nog nooit zo snel en perfect belegerd.

Ik wist niet dat het zo snel kon. Ik bestel nochtans regelmatig on line. Bij jullie bestaat het wel degelijk "goed en snel"

Slechtse ervaring met een webshop ooit

Geleverd binnen 24 uur. Na ruim een week later nog niks ontvangen, de klantendienst doet geen moeite om de klant verder te helpen.

Duidelijke website, snelle service, goede prijze .

Telkens verbaasd over de snelheid van de leveringen.

Tevreden

Het voldoet aan onze eisen en verwachting, zorgvuldig verpakt.

super webshop

2 de keer dat ik iets besteld heb en een vlotte levering zoals afgesproken, ga ik promoten.

uitstekend

duidelijke omschrijving van de bestelling, ZEER snelle levering van een CO2 meter van bijzonder goede kwaliteit. heel tevreden EN aan te bevelen !!

Correct

Probleemloos kunnen bestellen, geen rare vragen/formulieren of extra kosten, prima zo

Correcte en vlotte service

Goede producten, dankzij de Co2 meter kan ik met mijn raam openslapen 's nachts... Waar ik al zolang naar verlangde. Nu heb ik bewijs dat het nodig is om' s nachts te verluchten.

Tevreden!

Snelle levering, overzichtelijk pagina. Alleen jammer van de verzendkosten.

Ontevreden over reactietijd van personeel.

Technische vragen worden niet opgevolgd. Duurt 2 dagen of meer om reactie te verkrijgen op een mail. Het is niet mogelijk om informatie te verkrijgen over een bestelling per telefoon en zoals ik zei duurt het dus veel te lang om reactie te krijgen op een mail. Wij hebben een grote bestelling geplaatst die afgelopen vrijdag moest geleverd worden en ontvingen enkel en alleen 1 doosje met een schakelaar in. Wij hadden mensen die op het materiaal aan het wachten waren om te starten met plaatsen en heb nu geen nieuws over waarom we enkel dat ene schakelaartje ontvangen hebben en wanneer de rest ontvangen kan worden.

Levering op tijd en exact wat ik besteld had

Goede ervaring!

Gebruiksvriendelijk en snel geïnstalleerd

Uit de doos genomen, tijd ingesteld en binnen 1 minuut klaar voor gebruik. Zeer tevreden!

Bestelling plaatsen en levering verliepen heel vlot.

snelle service, goed product

snelle service, goed product