Super snelle service

Zeer top product en de service heel snel

Alleen maar positief

X

Ik ben verre van tevreden met de geleverde service.

21/06 eerste mail gestuurd voor offerte van enkele roosters in een specifieke kleur. 23/06 bestelling geplaatst en gevraagd om snelle levering om levertermijn te beperken. 06/07 via mail gevraagd waar ze bleven. 14/07 via mail gevraagd om MET SPOED te leveren 03/08 via mail met hoge urgentie gevraagd me te contacteren 11/08 herinneringsmail 10/09 herinneringsmail 10/09 offerte ontvangen voor een ongelakt rooster met een hogere prijs als gelakt. 05/10 gevraagd wanneer ik de roosters kan ontvangen 13/10 roosters ontvangen

Besteld en zeer snel geleverd!

Zeer snelle levering!

Vlotte dienstverlening

Heel vlotte site, snelle afhandeling (betaling en levering)

Overzichtelijke website vlotte afhandeling van onze bestelling

Jullie website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Een product is snel terug te vinden via de handige filters. De productbeschrijvingen zijn klaar en duidelijk. De levering via post NL verliep correct en vlot. Prima ervaring!!

Goed, maar kan beter.

De levering van mijn bestelling was aanvankelijk onvolledig. De info over de nalevering kreeg ik vrij laat en de uiteindelijke nalevering kwam later dan de vooropgestelde datum. De mensen van de klantendienst die ik contacteerde via e-mail en de chatbox waren wel vriendelijk en probeerden me echt te helpen. De kwaliteit van de producten was wel ok, behalve dan dat het nageleverde product niet volledig overeenkwam met de beschrijving op de website (rail werd in 1 stuk geleverd, op website als rail in twee delen voorgesteld).

TOP doet wat beloofd

Vandaag besteld ,morgen gemonteerd . Super snelle levering (TOP) Een groot assortiment aan zéér scherpe prijzen. Een aanrader voor iedereen .

Vriendelijke service

Snelle levering en vriendelijke dienstverlening

Geen problemen, uitstekend dus.

Vrijdag besteld, dag erna geleverd. Top.

Zeearend heel vriendelijk en doen wat ze beloven.Super

Snel geleverd en goed toestel

Een CO2 meter gekocht. Beschrijving op de site en Nederlandse handleiding goed. Snelle levering.

Correcte levering

Het ventilatierooster is de juiste afmeting en kleur. Heel goed verpakt. Levertijd was iets aan de late kant. Maar na een mailtje te sturen hebben zij hier correct op geantwoord.

snelle en vlotte service

eerste ervaring meteen OK

Goede duidelijke website ruime aanbod producten en snelle levering echte aanrader.

Uitstekende service!

Gebruiksvriendelijke webshop, snelle en correcte afhandeling van de bestelling; kortom een uitmuntende service! Zeker aan te bevelen!

Razendsnelle en juiste levering

Makkelijke bestelsite en de levering is razendsnel

Héél ruime keuzes en snelle levering

Mooi en degelijk product (plintventilatie). Het zou wel interessant geweest zijn om naast de buitenafmetingen ook de inbouwmaten te vermelden.

Perfect product, perfect geleverd!

Titel spreekt voor zich

Te laat geleverd

Ik had dringend stukken nodig en bestelde bij ventilatieland (niet de goedkoopste) vanwege de 1 dag levertermijn. Ik had een deel van de bestelling 2 dagen na de bestelling gekregen zonder informatie over het 2de deel. Enkele dagen later heb ik gevraagd om het 2de deel van de bestelling te annuleren en toen kreeg ik als antwoord dat dat alsnog onderweg was. Omdat dat veel te laat was ga ik dat nu moeten retourneren.

Snelle levering, top kwaliteit, scherpe prijzen.

Zeker een aanrader.

Uitstekend product

Betrouwbaar !

Goede informatie met een correcte uitvoering

Na een bestelling CO2 meter voor mijzelf, besluit om voor de verjaardag van mijn zoon dezelfde CO2 meter te bestellen. Ik dacht te weinig tijd, laat besteld, maar Ventilatieland leverde na 1 dag, én netjes op tijd. Waarvoor dank!

Alles ok

Geen opmerking mee te delen. Alles was in orde + client promise in verband levering was ook perfect.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ