Uitstekende kwaliteit

De geisoleerde en flexibele buis van 102mm was de oplosssing voor mijn probleem met condensatie in mijn afvoer van de badkamer, voorheen werd de warme en vochtige lucht te hard afgekoeld waardoor er condensatie ontstond en er druppels uit mijn ventilator kwam. Dit is nu opgelost door de geisoleerde buis.

Duidelijke webshop, snelle levering

- Snel gevonden wat ik moest hebben - Voldoende uitleg in de webshop - Levering dag nadien - Correcte prijs

Good shop friendly stuff

Very good customer service

Volledig volgens de beloofde afspraak

Snel en correct geleverd. Toestel zeer duidelijk met Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Werkt Prima.

Catalogue de produits très complet, commande très simple et service de livraison ultra rapide.

Fournisseur à recommander

Correcte transactie

De beschrijving van het product had duidelijker gemogen, een kleine teleurstelling bij de werking van de ventilator, namelijk de automatische opening van de roosterbladen maakt veel geluid.

Super goede service en snelle levering

Snel levering, super goed materiaal en een uitstekend verpaking

perfecte samenwerking

goede bestelsite, gemakkelijke betaling, snelle foutloze levering, kwaliteitsmateriaal !

Vlotte koop met snelle levering

Veel verschillende mogelijkheden aan filters aan goede prijzen. Zeer snelle levering!

Correcte prijs en op tijd geleverd

Nog een paar onderdelen nodig voor een afwerking en bij Ventilatieland uitgekomen. Besteld en snel geleverd. Aanrader.

Snelle levering, goed product.

Online besteld, snel geleverd, werkt goed.

Prima webwinkel!

Zeer correcte, snelle en goed ingepakte levering. Ook al hadden ze mijn producten niet op stock, ik ben hiervan direct op de hoogte gebracht. Een aanrader!.

produkt lijkt kwaliteitsvol, maar ik kan het moeilijk beoordelen

Ik ben niet 100% zeker dat de filters echt die van VASCO zijn want het VASCO label op de foto was niet in het echt te zien. Wel gemaakt in Duitsland en dat schept dan weer vertrouwen.

Goed overzicht van de producten en een goede prijs/kaliteit

Goed overzicht van de verschillende producten met een goede prijs /kwaliteit verhouding . De leveringen verlopen volgens afspraak , zelfs op de werf . Werkpunt : de verpakking kan beter , gezien bij het transport verschillende producten door elkaar liggen , wat soms beschadiging heeft aan de producten ( deuken in buizen )

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Perfect snel

zie boven

Voorzichtig positief.

Ik bestelde via de site, maar vergiste me tweemaal. Mijn eigen fout, wel eigen aan het bestelde product dat er tussen heel veel gelijkaardige producten moet gekozen worden. De procedure om terug te zenden wordt duidelijk uitgelegd en een bevestigingsmail volgde onmiddellijk. Daarin staat "Op korte termijn zullen we het retourlabel per e-mail naar je doorsturen. " Die korte termijn is relatief, 6 dagen later ontving ik nog geen mail. Vandaar mijn titel: Voorzichtig positief. De bestellingen zelf werden snel en in goede staat geleverd.

Overzichtelijke site - prijsgunstig en heel snel geleverd

Overzichtelijke site met een accurate omschrijving van de artikelen. De prijs is erg gunstig en de bestelling is uiterst snel geleverd.

Vlot en correct

2 maal ventilatietoestel besteld, correcte levering, goed toestel.

Snelle en corecte service

Snelle en corecte levering

Scherpe prijzen en vlotte levering

Scherpe prijzen en vlotte levering

Alles ging goed, op tijd gestuurd en geleverd

Alles is duidelijk op de site

Overzichtelijke website met een supersnelle levering

Contact opnemen was zelf niet nodig. Alles makkelijk kunnen vinden op de site. En installeren was zo gebeurd. (Verluchting systeem) 10/10

Tevreden

Goed en snel geleverd, netjes

Eenvoudig en snelle service

Snel gevonden wat ik zocht, snel kunnen bestellen en snel geleverd. Wat wil een mens nog meer?

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ