Eenvoudig en snelle service

Snel gevonden wat ik zocht, snel kunnen bestellen en snel geleverd. Wat wil een mens nog meer?

matériel au meilleur rapport qualité/prix et service de qualité

Le matériel est de bonne qualité et il est arrivé rapidement en france

Veel keuze, goede service

Tijdens mijn nieuwbouw heb ik vlot meermaals beroep kunnen doen op ventilatieland.be. Altijd correcte leveringen gehad en voldoende keuze. Visueel is de website ook erg handig ! Mvg, Kevin

Ventilatieland maakt bestellen verrassend cool!

Overzichtelijke website waarop je gemakkellijk je product kan vinden aan een voordelige prijs en alles super snel geleverd binnen 1 dag. Hoe fris kan het worden? Bedankt.

snelle afhandeling

Bestelling niet geannuleerd .

Jammer dat mijn bestelling niet geannuleerd werd .om het terug te sturen als je niet van Nederland bent vind ik wel wat ingewikkeld .

Heel behulpzaam en super vriendelijk!

Heel behulpzaam en super vriendelijk!

Defect onderdeel gekregen en support onbestaand

1 maand geleden heb ik een bestelling geplaatst voor een eenvoudige badkamer ventilator. Na deze aan te sluiten blijkt hij defect. Nu, 1 maand, 8 e-mails en 5 telefoontjes verder, wacht ik nog steeds op een antwoord van hun support. Het enige wat je te horen krijgt is "dat ze een melding gaan maken voor de technische dienst". Het gaat om een zeer eenvoudige badkamer ventilator dus je zou verwachten dat ze hier op 5 minuten tijd een oordeel over kunnen geven. Je kan dan wel een retour aanvragen maar volgens andere reviews zie ik dat ze dan hun geld niet terugkrijgen.

Correct

Uitgebreide webshop en snelle levering

Perfect!

Zeer vlot.

Merci

Merci

Vlotte service

Vlotte service bij de online bestelling van een CO2-meter. Ook tevreden over het product zelf. De kostprijs van het product zelf is mogelijks tijdsgebonden duurder. Kostprijs wordt eerder aan de dure kant beschouwd voor wat het is.

snelle service

besteld en snel en correct geleverd!

Snelle levering, vlotte service

Levering van mijn bestelling volledig verlopen zoals beloofd, alles was goed en stevig verpakt

Zeker een aanrader

geleverd zoals beloofd

geleverd zoals beloofd

Wij zijn heel tevreden

prima service, aan te bevelen

Uitstekende en goedkope site

Ik had om 16u besteld en de volgende dag al thuis geleverd gekregen.

traag en totaal nuttenloos

als ik een dringend probleem heb is dat toch aan te pakken dezelfde dag. niet 1 antwoord per 2 dagen en dan nog is alle problemen op de lange baan schuiven.

Zeer goede service

Correcte en stipte levering van mijn bestelling.

Volgende dag werd het product geleverd. Mooie opvolging van bestelling tot levering

Levering maar voor de helft ontvangen

Mail verstuurd naar ventilatieland die zeggen dat alles verstuurd is Maar tot heden de motor niet ontvangen

correcte en snelle afhandeling

zeer ok

Aanrader

Directe beschikbaarheid en vlot geleverd,prima service

Snelle en correcte levering

Voor de aanschaf van de verplichte CO2 meter, maakten we gebruik van ventilatieland. De levering gebeurde snel en correct

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ