Duidelijke website, correcte en snelle levering

Tussen het ruim aanbod kon het gewenste product snel gevonden worden op de website. Vlotte bestelling en levering.

Ventilatieland en produkt zijn OK de levering door postNL is alles behalve goed.

PostNL heeft op de afgesproken tijd uw pakket geleverd. Zij hebben zich niet eens de moeite gedaan om op mijn adres te bellen en hebben het direct bij de buren afgeleverd. Ik had de ganse namiddag gewacht om het pakket te ontvangen. Uiteindelijk ben via mijn Email erbij uitgekomen dat het pakket reeds 3 uur eerder bij de buren werd afgegeven. . Ik heb een kwade mail gezonden naar postnl maar heb daarop nog steeds geen antwoord ontvangen. Ik vind dat dit niet kan.

overzichtelijke website

uitgebreide keuze en snelle levering.

Vlotte service en kwaliteit

Snelle levering, perfect product

Gemakkelijk om het product terug te vinden in de webshop, snelle levering en goed ingepakt om schade te voorkomen!

Snelle en correcte levering van de bestelling

Vlotte bestelling en afhandeling.

Goede ervaring

Snelle verzending

retour

ik wacht al enkele dagen een mail om mijn retour product op te kunnen sturen maar zie niets komen, dit is geen servies.

Vlotte servicel,evering en goede kwaliteit

Vlotte service en levering Goede kwaliteit

Snelle en correcte levering + goede feedback op mijn bijkomende vraag

- De website is goed opgebouwd. Ik vond snel wat ik allemaal nodig had. - Prijzen lijken mij heel correct - Een bijkomende vraag werd binnen de 48h beantwoord. - Verpakking en levering waren feilloos. Ik ben een tevreden klant en keer beslist nog terug.

Correcte en snelle levering. Doch één minpuntje

Correcte en snelle levering Doch één minpuntje: Het antwoord was niet juist op een vraag die ik gesteld heb via de chat. Hierdoor heb ik de nodige artikel niet besteld, die eigenlijk wel nodig was.

correcte afhandeling van de bestelling

Toestel werkt perfect, eenvoudig in gebruik

Voldoende

Bij bestelling stond 10-12 werkdagen, het was meer dan een maand, nadat ik zelf vroeg waar artikelen waren, daarna razend snelle levering,

GOED

DE LAATSTE BESTELLING WAS DE HANDLEIDING ZEER SUMMIER ZODAT IK MIJ HEB TWEE MAAL MOETEN WENDEN TOT DE PRODUCENT IN SLOVENIE (PER MAIL) EXTRA VRAAG MIJN DOCHTER HAD S GELIJKTIJDIG MET MIJ EEN BESTELLING VAN EEN VENTILATOR GEPLAATST KAN ZIJ DEZE TERUGSTUREN ?

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit,snelle service groot aanbod

levering en kwaliteit prima volgens afspraak!

levering en kwaliteit prima volgens afspraak! goede prijs/kwaliteit verhouding

pas encore reçu ni remboursé

L'adresse s'est mal encodée et plutôt que de nous demander notre adresse, ils veulent nous rembourser et on doit repasser commande ! Alors qu'un simple coup de téléphone, lorsqu'une adresse n'est pas complète, aurait suffit !

• Nous recommanderiez-vous? Non

bestelling als levering waren perfect, prijs eveneens ok

bestelling als levering waren perfect, prijs eveneens ok

tervreden

goede service!

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en Goede service en snelle levering

Prima service !

Heel snelle levering in België !

Verkeerde co2 meter gekregen

Verkeerde co2 meter gekregen dwz eentje Van 99 euro ipv groter model van 129 euro Heel gedoe om andere te krijgen ondanks de Andere al betaald is krijg maar geen retour dokument , is wel dringend voor professioneel gebruik ….? In België verplicht

Stipte levering van het bestelde.

Kwalitatief goed materiaal. Goed omschreven op de website met goede foto's.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ