Vlot

Vlotte afhandeling, goed geprijsd

Degelijke communicatie en correcte levering

Bestel. Leveringstermijn volgt. Oponthoud wordt tijdig gecommuniceerd. Levering wordt in detail uitgeschreven en aangegeven.

Perfect verlopen

Mooie prijs, snelle levering!

Vlugge en juiste levering

Verkeerde artikel geleverd,

Beste, Ik heb een artikel besteld en onmiddellijk betaald. Jammer genoeg krijg ik een totaal ander artikel met een andere artikelnummer. Na telefonisch contact met jullie, moet ik nu beginnen met foto's nemen en mails versturen naar Nederland. Hopelijk komt dit snel in orde.

Bestelde goederen geleverd zoals beloofd en in perfecte staat

Op de website snel gevonden wat ik zocht. Het bestellen en betalen verliep heel vlot. Ook het tijdstip van levering was zoals aangegeven. Kortom, een aanrader mvg Marc

Snelle vlotte bestelling onder veke keuzes

Vlotte levering zoals beloofd

Enkel verkeerde leveringsdatum meegedeeld en niet meer mogelijk om te wijzigen. Voor de rest alles ✅

Snelle levering en een ruim aanbod

De stukken voldoen aan mijn verwachtingen en hebben een goede prijs

Wachten op een product dat niet meegeleverd word.

Vandaag besteld morgen geleverd. Helaas wachten omdat 1 product. Iets in stock is. Geen probleem, begrijpbaar. Na 3 weken wachten komt de levering aan, het product dat niet het n stock was, is er niet bij. Dit zonder communicatie van Ventilatieland, dus als klant moet je zelf vragen waar deze blijft. Deze is apart verzonden meneer, krijg ik als reactie. Wachten op mijn producten om dan toch apart verzonden te worden en dit zonder communicatie. Jammer!

Ze komen na wat ze afspreken of schrijven ivm levertermijnen.

Ik bestel af en toe iets, steeds tevreden:

Large choix, livraison rapide

A la recherche d'un système de ventilation double-fux, j'y ai trouvé un large choix de modèles .. Une fois commandé, la livraison a été très rapide. Bref rien à redire.

Vlugge bediening (levering) en matige (goedkopere) prijzen !

Top !

Snel en correct

Goede Service , ik had mijn product vrij snel .

Verschrikkelijk

Ik kocht en betaalde bij Ventilatieland in Eindhoven de grote co² meter ( 19100099)van 129 € en betaalde 124 € (tegoedbon 5€) ik ontving echter de kleine versie van 94 €. Na 4 telefoons, zeven emails en enkele klachten op hun site eindelijk telefoon gehad: Sorry personeel tekort, corona etc. en een vergissing. Sturen een retourformulier per email maar vergeten het formulier. Namiddag eindelijk ontvangen en terug gezonden. Na 3 dagen bericht dat ze het ontvangen hebben. Ze gaan het nu testen en dan zou ik binnen 14 dagen uitsluitsel krijgen. De klant is een zeer grote sukkelaar bij Ventilatieland. Totaal geen service en de klantendienst is om de klanten zeer ver weg te houden! Abominabel!

vlotjes

vlotjes verlopen

Snel en correct!

Heel snelle levering tegen zeer concurrentiële prijs. En dit allemaal digitaal. Heel fijne user experience!

Ducobox silent

Great service, amazing machine, very happy with your customer service, Well done!!!!

Positief

Heel tevreden

Prijs, kwaliteit, snelle levering, niet te evenaren.

Ok en snel

Bestelde rooster zat geen beschrijving bij. 1 van de lamellen zat los,aangezien de plastic klemmen niet volledig waren ingeklikt. Heb hier een 20 minuten op moeten zoeken om de klemmen in de fixed positie te krijgen. Moest hier met een schroevendraaier tussen wringen om de clips achter de rand te krijgen. 2 van de 4 waren ok, de andere 2 zaten dus los waardoor het ene lamel niet geborgd zat. Voor de rest was de service en levering goed. Tip, product nakijken alvorens te versturen.

Vlugge levering van de producten

Goede producten prijs en kwaliteit

Niets op aan te merken

Goeie prijs, snelle levering. Was een dagje te laat maar er werd duidelijk en snel over gecommuniceerd. Zéér tevreden.

Great Service

Thank you

Aanrader!

Goede omschrijving van de producten. Snelle levering.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ