op tijd, correct volgens afspraak geleverd.

Als goede wijn geen krans behoeft, dan is het goed als je in ventilatieland vertoeft.

Prima prijs/kwaliteit

Uitstekende levering

Top service!

Producten zoals verwacht & snel geleverd!

Vlotte afhandeling

Overzichtelijke en duidelijke website. Ik kon dadelijk terugvinden wat ik nodig had. Levering had iets vertraging, maar ik werd dmv een mailtje op de hoogte gehouden.

Excellent

Super fast delivery, good quality.

Perfecte en vlotte levering

Bestelde producten voldoen volledig aan onze verwachtingen, levering zoals afgesproken

overzichtelijke site, gemakkelijk in gebruik, vlotte service

Tevreden van onze aankoop

Gemakkelijk om te bestellen en snelle levering.

Correct en snel!

zeer slecht

ik krijg verkeerde levering en kan niet meer omruilen op een eenvoudige manier. Er is ook geen rechtstreeks contact mogelijk met een medewerker. Enkel een robot.

In een woord schlecht

Ik heb een pRim 150HS besteld waarvan de vochtigheid sensor volgens mij niet naar behoren werkt. Bij het telefonische contact was de mevrouw op het randje van onbeleefd. Een antwoord of oplossing kon ze niet geven. Binnen twee dagen zou ik gebeld worden door de technische dienst. De tweede dag kreeg ik een mail waarin stond dat de telefoon nummer onbereikbaar is en of ik via mail een telefoon nummer en mijn probleem wil doorgeven. Dat heb ik gedaan en nu een week later nog steeds geen enkele reactie. De enige reactie op de aankoop was om het bedrijf snel te beoordelen met herinnering! Bij deze dus gebeurd. Product gaat retour. Ben benieuwd hoe dat afloopt. Helaas uit mijn ervaring kan ik dit bedrijf en het product niet aanbevelen.

perfecte service

voldoet perfect aan de verwachting

Professionele service

- gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website - degelijke uitleg van het product + alle produkt doc /handleiding online beschikbaar - snelle verzending - legio betaalkeuzes

Zeer mooie en degelijke producten, wel extra dag wachttijd.

Goede duidelijke site. Mooie degelijke producten. Snelle communicatie via site.

Het werkt

Makkelijk om te gebruiken

Uiterst positief

Alles werd correct verstuurd en geleverd zoals aangegeven. Het product werd tevens goed omschreven op de site.

Alles vlot en correct verlopen

Goede webshop

Ik ben tevreden.

Ik heb gekregen wat mij beloofd werd, meer moet dat niet zijn1

Zeer vlot navigeren in de website

Via een zoekrobot terecht gekomen bij Ventilatieland. onmiddelijk vielen me enkele dingen op: 1) supervlot navigeren op een overzichtelijke website 2)een zeer uitgebreid gamma. 3) een zeer correcte prijs/kwaliteit verhouding. Nu ben ik niet iemand die wekelijks ventilatieproducten aankoopt maar volgende keer ik iets nodig heb kijik ik onmiddelijk op ventilatieland.

Aantrekkelijke prijzen voor kwaliteit

Alles keurig en op tijd geleverd. De 2 ventilatoren Air Roxy d-rim 100 zijn mooi.

Altijd snelle en correcte levering

Zeer klant vriendelijke en snelle service

De prijs kwaliteit verhouding is goed en een vlotte afhandeling van de bestelling

verkeerde levering - geen oplossing

bij ontvangst bleken de verkeerde items te zijn geleverd. (twv €150) we zijn nu al 2 maand en een tiental e-mails verder met nog altijd geen oplossing of terugbetaling in het vooruitzicht.

Uitstekende service

Ik had snel een onderdeel nodig om weer verder te kunnen met mijn installatie en na een korte zoektocht via Google kwam ik bij Ventilatieland.be terecht. Eens ik bestelde was het stuk op de tweede dag reeds aangekomen . Ik kon direct aan de slag en intussen is m'n installatie gebruiksklaar.. dank je voor de goede service Ventilatieland.be

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ