correcte leveringen

co2 meters besteld voor kantine en kleedkamers

Vlotte levering

Ik koop al jaren bij Ventilatieland en dat heeft een reden. Vlotte levering is belangrijk voor mij. De laatste ster houd ik in omdat terugnamen onduidelijk zijn. Het kan aan Mij liggen maar dat moet eenvoudiger kunnen

correct

correct opgevolgd ondanks dat de koerierdienst een fout gemaakt had

Alles is verlopen zoals ik dacht

zeker aan te raden

Slechte service en levering veel later als vermeld op de site aangekregen.

De bestelling was veel te laat binnen waardoor de werken zijn vertraagd.

Precies wat ik nodig had en vlotte levering

Altijd snel en correct

Twee maal een pakket met vervangfilters besteld altijd correct en snel geleverd en de goedkoopste die ik kan terugvinden op het internet.

Vlotte levering

Kreeg een dringende vraag voor een bijbestelling en deze werd zeer vlot geleverd zonder meerprijs. Wordt geapprecieerd!

Het gepaste product aan een redelijke prijs, snel geleverd

Het gepaste product aan een redelijke prijs, snel geleverd

Zeer goed!

Zoeken naar oplossing voor levering van producten met langere wachttijd.

te vreden

De bediening is goed

Barslechte service

Voor de tweede keer werd mijn bestelling geleverd in een afhaalpunt 6 km van bij mij thuis en dit terwijl er 3 afhaalpunten zijn in een straal van 150 meter.

Excellent!

Fast service and good products!

Ok

Mooi op tijd ln orde goed

snelle levering zoals afgesproken

ik wou een stille ventilator voor de verluchting van mijn kelder waar allerlei oud materiaal gestockeerd word en met jullie ventilator is me dat goed gelukt waarvoor dank

Ik had op voorhand enkele vragen - deze werden steeds goed beantwoord Ook stelden ze vragen om uit te zoeken wat voor een ventilatie ik nodig had. Super ervaring . Ook is de installatie vlot verlopen - dit door het bekijken van de video's.

Het was ok

De levering was voor later maar ik had graag dat men mij daarvan iets laten weten hebben,en dat is mis gelopen,de rest is alles perfect verlopen

vlotte en korrekte levering

stipte levering en korrekte prijs

Vlotte samenwerking

Alles verlopen zoals het moet . Dank u

Snelle levering, product doet wat ik ervan verwacht had, dankzij de filmpjes op de site zeer gemakkelijk te monteren.

snelle en correcte levering tegen gunstige prijs

Ik heb bij hier al mijn voorzieningen aangekocht voor het installeren van mijn ventilatie systeem. Zeer overzichtelijke website die het selecteren van hulpstukken makkelijk maakt. Zeer correcte prijs en snelle zorgzame levering. Bij mijn bestelling had ik ook geluidsdempers voorzien. Helaas bleken die niet te passen in de ruimte die voorzien was voor het ventilatie systeem. Heb deze via de voorgeschreven procedure voor retour aangemeld en gezien het toch om een redelijk bedrag ging zelf gaan terugbrengen. De werknemers waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Na minder dan 14 dagen stond het betaalde bedrag voor de geluidsdempers terug op mijn rekening wat ik zeer waardeer. Top bedrijf.

goed materiaal voor een aanvaardbare prijs

goed materiaal voor een aanvaardbare prijs .. en spontane communicatie voor de gerechtvaardigde latere levering

Fantastisch zaken doen...

vlotte service...snelle levering.. Top.

Correcte en directe levering

De producten die ik had besteld werden onmiddellijk en correct geleverd

Schitterend!

Zeer snelle levering en uitstekend werkend apparaat

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ