snel en goed

kreeg goede uitleggen alles is vlot geleverd

Zeer correct

Zeer snel en correct verlopen

Kort en bondig…TOP en PRIMA service!!!

Super snelle levering van een prima ventilatiesysteem. Bedankt Ventilatieland en doe zo voort!

Prijstechnisch in orde alsook liep de levering correct

Website en gegeven informatie is duidelijk op de website. Levering verliep snel en vlot

Zeer goede service

alles duidelijk en snel geregeld!

alles duidelijk en snel geregeld!

Correcte levering

Voldoet aan de verwachtingen

AAN TE BEVELEN

CORRECTE - VLUGGE EN CORRECTE LEVERING

Optimaal

Optimaal

Duidelijke uitleg, snelle levering

Duidelijke uitleg bij de producten. Snelle en correcte levering.

snelle service en product past perfect

Heel snelle levering en gemakkelijk

Correcte service

Goede kwaliteit, snelle levering, vriendelijke bediening.

Zeer snel en gemakkelijk te bestellen

Gemakkelijk te gebruiken website, voordelige prijzen en snel geleverd

Snel en correcte verwerking en service

Snel en correcte verwerking en service

Super snelle service

Zeer vlotte verzending ga altyd bij ventilatieland bestellen

Stipte levering

Duidelijke website

geen echte commuicatie

Buisventilator besteld, maar 2 maal de verkeerde levering gehad. 1ste contact was ok, doch 2de contact ivm de retourzending was niet zo goed. Enkele mails moeten sturen om het retourlabel te ontvangen, en na ontvangst dat dit ook op verkeerde afzender aangeduid stond op het document. Terug een mail moeten sturen. Bij de derde levering eindelijk het correcte artikel ontvangen. Hopelijk heb ik met de ventilator geen problemen nu

Correcte service

Correcte service en snelle verzending

Vlot en goed

Alles optijd en degelijk

Zeer slechte ervaring bij retour

Mijn retour werd keurig, binnen de voorziene tijd terug op de post gedaan. Perfect verpakt in een doos, afgeplakt en verstuurd. Ik had als reden opgegeven dat het stuk niet past. Had ook opgemerkt dat betrokken item allesbehalve was. 1 kant was rond, de andere ovaal. Zelfs nog deuken in. Schandalig dat ze dit zo willen verzenden. Nu krijg ik bericht dat mijn retour niet wordt aanvaard, ze gaan niet akkoord. Nooit eerder meegemaakt. Via webshops steeds correct behandeld geweest. VOOR MIJ ALVAST NOOIT MEER VENTILATIELAND.BE. Er zijn betere sites voor deze artikelen. Mensen, hou hier rekening mee.

Eenvoudige en gemakkelijke website. Correcte en snelle levering. Goed product. Geen opmerkingen.

Kwaliteitsartikel, correcte prijs en correcte service

Kwaliteitsartikel, correcte prijs en correcte service

Snel en correct geleverd

De filters die ik nodig had waren op stock. Correcte afhandeling en correct en op tijd geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

1047 Park Forum