interessante CO2 monitor voor goede prijs, snel geleverd

In het verleden reeds 3 CO2 meter gekocht bij ventilatieland. Op zoek naar 5 bijkomende toestellen weer bij ventilatieland uitgekomen, dit keer bij meters waarbij met de PC een trending kan worden uitgelezen. Toestellen na 2 werkdagen geleverd. Wat minder gemakkelijk is (voor B2B bestelling) is dat vooruit moet betaald worden. Is niet onze gebruikelijke werkwijze.

super toestel, en vlotte levering

het toestel voldoet volledig aan de verwachting super dank je wel

Zeer perfecte en snelle service

Filters zijn van goede kwaliteit en snel vervangen. Binnen een jaartje plaats ik weer een bestelling voor 2 sets

Prima product en snelle levering.

Heel positief. Kwaliteit en service zijn top.

Degelijk

Past goed in pvc hulpstukken

Prima materiaal voor een goede prijs.

Prima materiaal voor een goede prijs. Snel geleverd. Voldoet aan de gestelde verwachtingen.

snelle en correcte service van bestelling plaatsen & betaalwijze tot levering.

5 sterren scoren zou betekenen dat er geen ruimte voor verbetering meer is momenteel. Aangezien ik enkel beoordeel op basis van de huidige bestelling zou dit wat aanmatigend zijn en afbreuk doen aan de vele inspanningen die de ploeg van Ventilatieland dagelijks levert om dit mooie resultaat waar te maken. Ga dus vooral verder op de ingeslagen richting; blijf al die dingen doen die nu al goed tot excellent lopen en wees kritisch voor de andere factoren, bv. door het actief bevragen van je klanten. kortom, u merkt dat u deze klant erg tevreden hebt gemaakt.

Prijs-kwaliteit en een snelle levering.

Perfecte levering, degelijk product.

Veel gehoord van onbetrouwbare meters - deze toestellen zijn betrouwbaar en bovendien betaalbaar.

Perfecte service

Perfecte service van bestellen tot levering en correcte kwaliteit van de producten.

Positieve 1ste ervaring

Correct en snel geleverd. Doet wat beloofd werd.

Ik heb al vaak bij ventilatieland besteld. Steeds wordt alles vlot en zonder problemen afgehandeld. Het aanbod aan producten hier vind je gewoonweg niet terug in de doe-het-zelf zaak.

Snelle en correctie service

Kort op de bal kunnen aankopen en thuis bezorgd krijgen;

Zeer goede service na foute levering

Een foute ventilator werd geleverd maar dit werd onmiddellijk rechtgezet zonder moeite van mijn kant.

Top service, snelle levering

De co2 meter besteld en reeds de volgende dag geleverd. Toedtel werkt petfect. De handleiding is heel duidelijk

Geen enkele opmerking

Snelle en correcte afhandeling van mijn aankoop .

Graag had ik een nederlandse beschrijving van de apparaat nog ontvangen . Mag per e-mail Roger Cuypers .

De filters van mijn balansventilatie hadden hun beste tijd gehad en waren toe aan vervanging. Na een beetje zoeken kwam ik terecht bij ventilatieland.be. De bestelling verliep vlot en de levering nog veel vlotter. Dus zelfs als kleine particulier werd ik uitstekend bedient. Over dienstverlening voor het volledige gamma blijf ik op de vlakte want ik heb geen ervaring, maar ze krijgen mijn volle vertouwen.

voor mijn eerste bestelling is het zeer goed gegaan

er was 1 artikel niet op voorraad en ik werd onmiddellijk op de hoogte gebracht en zij deden een voorstel ....super

Levering perfect verlopen

Vlotte bestelling en correcte levering

Snelle correcte levering

Jullie realiseerden wat jullie beloofden : in minder dan 24 uur hadden we onze bestelling ontvangen!

Jullie realiseerden exact wat jullie beloofden. In minder dan 24 uur hadden we onze bestelling reeds ontvangen! Fantastisch!

Toestel beschadigd toegekomen

Mijn bestelling was beschadigd toegekomen en retour gestuurd. Dit is nu al 3weken geleden en ik wacht nig steeds op een antwoord van jullie

Als prima zoals besteld.

Alles isgoed gegaan.

Complete degelijke levering.

Alles verliep vanaf bestelling tot levering vlotjes, waarvoor dank. Mvg Raymond.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ