De ventilator werkt goed. Goede prijs/kwaliteitverhouding !
Beste,
Ik reageer nu, omdat de aangekochte ventilator pas vandaag 30/8 werd geïnstalleerd. Hij werkt, dus dat is een goed begin, hopen maar dat hij lang meegaat. Wat betreft geluidsintensiteit is hij vrij krachtig ( een beetje te vergelijken met de gemiddelde geluidsintensiteit van een keuken dampkap op de eerste stand) maar goed, ik heb er geen problemen mee, uiteindelijk kocht ik ook een basic ( minder gesofisticeerd toestel)
In de behuizing van de ventilator blijkt er wel vrij weinig ruimte te zijn voorzien voor de elektrische bedrading. Het bleek dan ook geen makkelijke klus om alles met de regels van de kunst te installeren.
Met jullie bedrijf verliep de bestelling vlot, goede prijs kwaliteit, alles Prima!
Over de levering iets minder enthousiast. Ik ben een hele dag moeten thuis blijven, want pakje zou tussen 8u en 18:00 geleverd worden, uiteindelijk heb ik contact moeten opnemen met de pakjesbezorger en heb ik het pas tegen 21:45 ontvangen. Ok dan, ook hier sta ik niet op mijn achterste poten, er kan altijd iets onderweg zijn tussen gekomen, alleen jammer, wachten…en je afvragen waar het pakketje blijft
Mocht mijn ventilatortje binnen de twee jaar in panne vallen ( hoop van niet natuurlijk), dan hoop ik op een even vlotte verdere regeling met jullie bedrijf om binnen garantietermijn op herstel of terugnamen te kunnen rekenen.
Met dank en vriendelijke groet,
Christine