De ventilator werkt goed. Goede prijs/kwaliteitverhouding !

Beste, Ik reageer nu, omdat de aangekochte ventilator pas vandaag 30/8 werd geïnstalleerd. Hij werkt, dus dat is een goed begin, hopen maar dat hij lang meegaat. Wat betreft geluidsintensiteit is hij vrij krachtig ( een beetje te vergelijken met de gemiddelde geluidsintensiteit van een keuken dampkap op de eerste stand) maar goed, ik heb er geen problemen mee, uiteindelijk kocht ik ook een basic ( minder gesofisticeerd toestel) In de behuizing van de ventilator blijkt er wel vrij weinig ruimte te zijn voorzien voor de elektrische bedrading. Het bleek dan ook geen makkelijke klus om alles met de regels van de kunst te installeren. Met jullie bedrijf verliep de bestelling vlot, goede prijs kwaliteit, alles Prima! Over de levering iets minder enthousiast. Ik ben een hele dag moeten thuis blijven, want pakje zou tussen 8u en 18:00 geleverd worden, uiteindelijk heb ik contact moeten opnemen met de pakjesbezorger en heb ik het pas tegen 21:45 ontvangen. Ok dan, ook hier sta ik niet op mijn achterste poten, er kan altijd iets onderweg zijn tussen gekomen, alleen jammer, wachten…en je afvragen waar het pakketje blijft Mocht mijn ventilatortje binnen de twee jaar in panne vallen ( hoop van niet natuurlijk), dan hoop ik op een even vlotte verdere regeling met jullie bedrijf om binnen garantietermijn op herstel of terugnamen te kunnen rekenen. Met dank en vriendelijke groet, Christine

snelle levering en product werkt naar behoren

Goede product beschrijving en toestel werkt naar behoren.

snelle levering en exact wat ik bestelt had

gemakkelijke plaatsing zonder vijzen of lijm

Super vlot

Super vlot

Grote keuze, goede prijzen en supersnelle levering.

Grote keuze, goede prijzen en supersnelle levering. Ten zeerste aan te bevelen.

goed en snel

EEN RAMP

Beste Lisa, als u al bestaat en u geen computerprogramma bent moet u vast het dossier "Uw aanvraag (180123526) is bijgewerkt" bij uw collega William Bluemink eens doorlezen. Meer dan een week geleden plaatste en betaalde ik een bestelling. Tot op heden NUL resultaat, NIETS antwoord. Ik heb in onze nieuwe residentie reclame voor jullie gemaakt en zal dat vast terug doen.... PostNL maakt er een zootje van en antwoordt blijkbaar niet aan William want ik ben alweer dagen in afwachting! Zoals gezegd wens ik mijn bestelling uiterlijk donderdag as op mijn prive adres. Het zou alvast eens fijn zijn mocht u met mij willen bellen, in alle beleefdheid uiteraard. Mails met no reply is wel héél eenvoudig, toch! Bellen kan ik ook niet naar jullie omdat dit soort van 'spoorloos' enkel via mail kan.....anno 2021, goed bezig!

Kwaliteit voor een goede prijs

Mijn derde installatie van mechanisch ventilatiesysteem. Bij mezelf en bij twee zonen. Een aanrader omdat alle componenten van het hele ventilatiesysteem kunnen besteld worden voor goede prijs. Eenvoudige installatie, snelle levering

perfect

zoals beschreven

zeer tevreden

zeer tevreden vandaag besteld ,dag erna ontvangen

Duidelijke en correcte omschrijving van de bestelde ventilatierooster. Snel geleverd naar België, in de namiddag besteld en de morgen nadien al geleverd! Prijs - kwaliteit in orde. Kortom aanrader om hier te bestellen.

Supersnelle levering van een top productje!

In de namiddag gezocht, gevonden, besteld... en de volgende middag reeds thuis geleverd. Super!

Positief

Zal er in de toekomst zeker verder mee samen werken.

De goede wil is er, maar de praktische organisatie faalt.

Van de vier bestelde stukken waren er 3 beschadigd. Alles is uiteindelijk goed gekomen, de goede wil was er, maar de zaak werd telkens door iemand anders behandeld zodat het 3 leveringen geduurd heeft eer alles in orde was. Een zaak die dringend beter moet georganiseerd worden. Als het niet nodig is bestel ik daar niets meer, te ingewikkeld, teveel overbodige mails en te 'trage' retourlabel. Wees eerlijk, je doet je voor als een Belgische onderneming, maar je bent een Nederlandse.

vlugge afhandeling

Goed product , gemakkelijk overal te plaatsen . Stelt zichzelf in .

...zeker aan te bevelen

Communicatie over bestelling en leveringsdatum lopen perfect. Website is duidelijk gestructureerd en de aangeboden producten zijn duidelijk beschreven. Houden zo !

levering laat de wensen over

Leveren op de middag, (winkel gesloten) gevolg er wordt niet geleverd en twee dagen later kan ik 3 km verder afhalen. Geen respect voor middagmaal.

Duidelijke info, snelle verzending, SUPER

Snelle levering, doen wat ze beloven

Tevreden over prijs , kwaliteit en klantvriendelijkheid

Na bestelling van een compleet ventilatie pakket werd ik op de hoogte gebracht van een vertraagde levering van één onderdeel. Na mutueel overleg werd overgegaan op een deellevering. Ontbrekend item werd nog een week vroeger aangeleverd dan initieel voorzien. Ik ben een tevreden klant en begrijp niet de reeks misnoegde reviews van andere klanten. Ik werd op een beleefde en snelle manier gecommuniceerd en hun prijzen zijn zeer concurentiëel.

Correcte en snelle levering

Huismerk goedkoper dan origineel. Snelle levering.

Alles verliep uitstekend.

zeer goede verwerking van mijn bestelling

snelle levering goed product

Ruim assortiment aan scherpe prijzen

Ik kocht hier filters voor het ventilatiesysteem. Ook fijn dat er huismerken zijn, echter zit de filter nog onvoldoende lang in het systeem om al de kwaliteit te kunnen beoordelen. Makkelijke betaalmogelijkheden en snelle levering

Niet alle producten geleverd !

Bestelling geplaatst, enkel 2 van de 3 artikelen werden geleverd. Meermaals contact opgenomen en de belofte gekregen van de klantendienst dat ze dit voorval gaan onderzoeken in het magazijn en bij de koerierdienst. Na 2 maanden nog steeds geen feedback ontvangen....

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ