goede service

vlotte bediening

Een snelle en keurige afhandeling van onze aankoop

de 2de maal dat wij Co2 meters aankopen. Bij beide bestellingen verliep alles zeer vlot.

Good categorisation of products. Fast delivery.

I could not select different address for invoice. If you have this option please let me know how to activate?

Snelle service, goed apparaat

We kregen onze bestelling bijzonder snel in de postbus. De co2meter is heel handig in gebruik. Fijn dat er keuze was in verschillende prijsklassen.

Vlot besteld en ontvangen

snel geleverd na bestelling. Ging heel vlot, lijkt ook wel correcte prijs

Goedkoop, veel keuze en snel geleverd@

Helemaal zoals het zou moeten gaan. Snel geleverd en daar hou ik van.

Zal mijn ervaring delen met anderen

Mooi geweldige service met snelle levering

Alles op voorraad en dag nadien thuis geleverd. Zelfs op zaterdag. Gewoon een goede service en kwaliteit vol materiaal.

Geen super ervaring, wel ‘oke’

Matig, product was oke (hoewel mijn originele bestelling niet geleverd kon worden) maar communicatie errond verliep stroef. Bovendien duurde het langer als 1 week voor het product geleverd werd-dat scheelt met de 1 dag levering die op de website wordt aangegeven.

vlot afgehandeld

ik heb gekregen wat ik besteld heb.

Een goed product met een correcte prijs/kwaliteitsverhouding

Product aangekocht omwille van enerzijds zijn zeer gunstige prijs, en anderzijds omwille van het gebruiksgemak en de meetmogelijkheden. Ook de snelheid van verzending is indrukwekkend !

Uitstekende communicatie

Er was een klein foutje gebeurd bij de verzending van mijn bestelling (één van de items werd niet meegestuurd), maar dat werd na een contact met jullie helpdesk meteen verholpen. Jullie helpdesk was bovendien erg vriendelijk en resultaatgericht. Zo hoort het!

heel goed

prima service

Zeer vriendelijke/snelle service. En uiteraard kwalitatief materiaal.

Teleurstellend

Gedurende 3 dagen heb ik geprobeerd om m'n Belgisch BTW nummer in te geven bij het vervolledigen van m'n aankoop. Chat support niet beschikbaar. Wel een venstertje, maar dat leidde tot een traditionele trage mail support. Daar kreeg ik advies zoals: "heeft u al eens het scherm gefreshed?". Uiteindelijk privé besteld +21% BTW. #fail

perfect

Correcte prijs/kwaliteit!

Duidelijke informatie, levering 9/10 anders was het een 10/10 geworden.

Tevreden

Tevreden

Top product

Snelle levering .

Snel en efficiënt

Ik had problemen met het invoeren van ons adres op de site. Zodoende kwam deze er op de bestelling verkeerd uit. Ik stuurde een mail en een dag later kreeg ik mijn pakket perfect geleverd.

Nog steeds geweldige service!!!!

Perfect !

levering is altijd erg snel. Daarnaast is het team aanwezig zodra we de minste vraag hebben. fantastisch !

Snelle levering, maar verkeerde product

Ik had twee grijze doorvoeren besteld, maar er zijn rode geleverd. Achteraf gezien is het helemaal geen probleem en misstaan de rode helemaal niet, maar ben blij dat we geen donkere dakpannen hebben, want dan hadden we een probleem.

Vlotte levering

Sterk aanbod evenredig met prijs/kwaliteit

Snel en vlotte afhandeling

Via de chat kon ik heel snel de juiste info verkrijgen, bestelling en levering gingen zeer vlot.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ