Snelle en correcte levering

Ik heb bij ventilatieland besteld voor het uitgebreide aanbod aan correcte prijzen. ook de 90 dagen retour is meegenomen.

Vlot contact en prima levering

Materiaal voor geluiddemping van mijn ventilatiesysteem D besteld bij deze webshop. Op voorhand materiaal gezocht en laten controleren door hun; snel een duidelijke reactie op gekregen. Eén artikel was niet op voorraad, en ook daar prima op de hoogte gehouden van levertermijn.

super

Geweldige dienstverlening.

Ben zeer tevreden

Goed Serivice

Prima toestel!

Ik bezat reeds een CO²-meter, die me evenveel heeft gekost als het exemplaar van Ventilatieland. Wat een verschil! De CO²-meter van de andere firma, die nochtans veel media-aandacht kreeg, werkte heel onnauwkeurig. Dus nu zijn we beter af en kunnen we de luchtkwaliteit op een realistische manier testen.

perfect materiaal voor een goede prijs

RVS roosters besteld, zeer goed verpakt zodat deze zonder kras of deuk geleverd zijn.

zeer vlotte en correcte levering

bestelde roosters waren 2 dagen nadien al geleverd. Prijs kwaliteit is goed.

correct en snel

uitstekende informatie over producten en een snelle en correcte levering

Eenvoudig en comfortabel toestel dat doet wat het moet doen, namelijk meten is weten.

De Envisense CO² Monitor is op één dag na bestelling correct geleverd bij mij thuis. Het toestel is eenvoudig in gebruik en doet echt wat het doen moet, namelijk: " Meten is weten". Dat kan je hiermee perfect in de ruimte waar je opdat moment bent. Gewoon even in het stopcontact en je bent vertrokken. Wat ik mis is zeker een batterij. Niet overal zijn stopcontacten vrij. Spijtig geen download functie naar Pc op dit toestel, geen geheugenkaart. Besluit: praktisch , eenvoudig toestel voor een gebruik door iedereen, geen toeters en bellen, niet ingewikkeld, snel te installeren.

Prima dienstverlening !

Snel en doeltreffend geholpen ! Perfecte levering na 1 dag !

Uitstekende service.

Ik ben zeer tevreden over product en levering.

perfect

perfect

Vlotte service

Voor herhaling vatbaar.

Vlotte orderverwerking

De bestelde filters voor mijn Vasco ventilatieunit zijn snel aangekomen. De prijs was ook zeker correct.

heel tevreden

Heel tevreden van onze bestelling.

correct

correcte firma, jammer van de iets langere levertermijn

Ik kan niet beoordelen want product is nog niet geleverd.

Reeds 4 verschillende levermomenten ontvangen... maar nog het ventilatiekanalen ontvangen.

Bestelprijs is niet gelijk aan facturatieprijs

De bestelling nam een aantal dagen in beslag. Ondertussen was blijkbaar een prijs aangepast. Op het ogenblik dat de bestelling werd doorgegeven, vroeg men of we akkoord gingen met de (oorspronkelijke) prijs. De facturatie daaropvolgend bevatte direct de nieuwe prijs. We konden onze bestelling niet meer annuleren als we niet akkoord waren met de nieuwe prijs. De klantendienst wou ons ook niet helpen om tot een oplossing te komen.

Correcte service

Ik bestelde onlangs enkele filters voor m’n ventilatie. De dag erna ontving ik m’n bestelling maar hier bleek iets mis gegaan te zijn, ik ontving maar één filter in plaats van vijf. Ik nam contact op en moest de filter niet terugsturen maar kreeg deze bovenop mijn bestelling die men opnieuw verzond.

Super snel

Goedkoop en snel tevreden klant

Prachtig !!

Snelle en goede service, producten zoals ik ze in gedachte had...aanrader!!!

Vlotte correcte levering

Filters aangekocht voor Vasco ventilatie. Duidelijke omschrijving om jullie website. En de levering ging heel vlot!

uitstekend

geleverd en gekregen datgene dat wij besteld hebben en snel. zeer tevreden.

Een nieuw toestel Litho Daalderop CVE-S eco fan ventilator box SE 325m3/h met ingebouwde vochtsensor (euro stekker) aangekocht ter vervanging van een zelfde toestel die stuk stuk gegaan is(14 jaar oud). Snelle levering, identiek toestel ,verbeterde versie( vochtsensor,automatische regeling),snel gemonteerd,goedkoopste prijs,... Ik raad deze website iedereen aan ,zeer blij met de aankoop. Mvg

Correct en stipt

Vlotte webshop en levering