Een goede en vlotte afhandeling en snelle levering.

Een goede en overzichtelijke website en grote keuze. Meerdere betaalmogelijkheden en vlotte betaling. Verzending was een perfecte staat.

kwaliteit, snel geleverd, voorbeeldige klantendienst

De goederen die ik bestelde werden quasi sneller geleverd dan dat ik ze zelf zou afgehaald hebben. Technische problemen werden met geduld en kennis van zaken opgelost.

Service zoals het hoort te zijn

Gewoon online bestellen, betalen, en een paar dagen later alles aan huis geleverd. Was alles maar zo eenvoudig in het leven...

Zeer goede ervaring

Snelle levering tegen competitieve prijzen.

Website oké! - Na telefonisch contact met vraag over een product kreeg ik snel een deskundig antwoord. - Prijzen zijn competitief. - Snelle en correcte levering. Een aanrader!

Heel snelle levering, top!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

slecht

slecht ,

zeer goed

snelle levering en goeie prijzen.

Waar moet men anders zijn dan bij Ventilatieland voor een vlotte service en degelijk materiaal

Heldere website

Wat ik nodig had voor een kwaliteitsvolle balansventilatie kon ik probleemloos vinden. Stukken die bleken te ontbreken in de basisbestelling konden snel bijbesteld worden. Enig minpuntje : die van alle online leveranciers : het mag gerust ook enkele dagen trager als het maar voorspelbaar is.

Betrouwbaar

Onvolledige levering door fout transportbedrijf werd zonder discussie in geen tijd rechtgezet

Klantvriendelijk

De bestelling werd correct en tijdig geleverd.

Snel geleverd en doet wat het moet doen

Heb nieuwe filters besteld en deze zijn de dag nadien geleverd. Goed werkende website!

vlotte levering

Het toestel werkt zoals het hoort. Vlotte en correcte levering.

Perfect en optijd geleverd!

Duidelijke site en snelle goede levering.

Vlot goed

Gemakkelijk bestellen vlot geleverd

Alles prima in orde. Correcte en snelle service.

Van bij de opzoeking naar de juiste materialen naar deze webshop geleid. Alle onderdelen snel gevonden, besteld en de volgende werkdag thuis afgeleverd gekregen. Allemaal prima.

Good quality products, with fast delivering

I ordered some items on the friday and already received some of them the saturday. As I didn't expect my package to come in separate items, I contacted the client service that could quickly answer with an explanation and the tracking number for next item. Still have to test the products but the service is good.

Te late levering slechte service achteraf

Meer dan een week te laat geleverd. Sommige artikelen verkeerd geleverd. Retour om te ruilen voor de gevraagde artikelen gaat niet. Ze beweren dat alles juist is geleverd, wel kom dan ter plaatse kijken dan kan je zien wat ze verkeerd hebben geleverd.

Goede levering en goed service!

Niet aangekomen

De postservice heeft ons adres niet gevonden en het pakketje werd retour gestuurd. Om het alsnog te krijgen, moeten we het opnieuw bestellen. Dit is niet handig.

Snelle perfecte service.

Ventilatieroosters besteld. Snelle levering. Niks op aan te merken. Netjes verpakt en product voldoet aan omschrijving en verwachting .

Mw Lisa, perfect en ik wil nog filters bestellen. Ka, U mij een kortingscode mededelen ???? JOZEF

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ