correcte en snelle service

Gezien wij enkele specifieke wensen hadden hebben we contact opgenomen met de klantendienst. Deze was zeer behulpzaam en reageerde snel en correct.

Professioneel

Ruim aanbod; goede website met noodzakelijke info; correcte opvolging en informatie na bestelling; snelle levering.

Zeer goede ervaring, correct

Mijn bestelling liep vertraging op omdat het niet meer in stock was maar ter compentatie kreeg ik een waardebon om te gebruiken bij mijn volgende bestelling.

Ok

Super snelle levering zeer te vreden

Goede producten voor een goede prijs

Voor een uitbreiding zocht ik nog enkele onderdelen. Hier vond ik alle onderdelen tegen een scherpe prijs. Bovendien had ik een typfout gemaakt in de postcode, maar dit werd snel recht gezet. De dag later waren de onderdelen al geleverd. Topservice!

Vlotte en snelle bestelling en levering

Materialen snel gevonden op de website, vlot besteld en binnen termijn geleverd. Aanrader dus.

Voldoet niet aan de verwachting

De ventilators in garage-kelderruimte (kelder en garage op niveau van straat, beletagewoning) geïnstalleerd waar een vochtigheid van 80% heerst. De ventilators starten niet automatisch op zoal jullie instructiefilmpje Nadat ik de vochtigheidssensor even heb vochtig gemaakt heb starten de ventilators. Het afregelen volgens jullie instructiefilmpje lukt dan wel maar wanneer de vochtigheid terug stijgt starten de ventilators niet terug op en moet ik de sensors terug bevochtigen

Zeer goede service, top!

Zeer goede service, snelle levering, prima!

Eenvoudig en alles is perfect geregeld

Bestellen, betalen en geleverd, alles binnen de 24 uur !

Betrouwbaar

Materiaal voldoed aan de verwachtingen en goede service

Snel en korrekt

Prima communicatie en levering

Vlotte service

Goed geholpen geweest en mijn bestelling was vlug thuis geleverd

Snel, correct en makkelijk gevonden

Producten snel en makkelijk gevonden,

Snel en goed geholpen met de vragen die ik had over mijn bestelling. Levering was ook zeer snel. Top!

Prima in orde! Staat bij mijn favorieten.

Snelle en goede service. Product stemt overeen met beschrijving

Voor herhaling vatbaar. Misschien mogelijkheid voor kwantumkorting?

alles ziet er prima uit maar ik moet hem nog aansluiten

xxx

Vlot, snel, correct.

Zoals het hoort ! (was wel slechts een kleine bestelling)

snel

gemakkelijk een keuze te maken via filters, stellen bijbehorende producten voor, goede prijs, snel geleverd

Vlotte bestelling/levering

Zowel het bestellen als verwerking ging vlot, met correcte communicatie. Een dag nadien werd het pakket degelijk verpakt, afgeleverd.

100% Tevreden

Volledige bestelling geleverd op tijd zoals beloofd

Goede prijs/ kwaliteit

Goede prijs, snel geleverd en kwaliteitsmateriaal

Voor de 1ste keer besteld en alles volgens het boekje verlopen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ