Snel besteld, correct geleverd

Bij de producten vond ik voldoende uitleg. Bestellen ging vlot. De levering kwam op het beloofde moment aan, degelijk verpakt.

Product snel gevonden, levering binnen de 2 dagen.

makkelijk snel en betaalbaar

Makkelijk gevonden verluchtingsroosters die ik snel nodig had , ik had deze 2 dagen nadien al in mijn bezit , had de koerierdienst geen vertraging gehad dan wasren deze na 24 u al bij mij.

Mooi assortiment, voordelige prijzen, goeie uitleg, snelle levering

Bij een telefonisch contact werd mij heel duidelijke uitleg en advies gegeven. Interessant is dat hier een ruim assortiment is zodat je niet naar verschillende websites moet gaan om te kunnen kiezen. Bovendien is de uitleg op de website zelf, helder en volledig. Ondanks het feit dat heel wat webwinkels waarschuwen voor langere levertijden, was dit hier niet het geval: zeer snelle levering!

Korrekte en snelle levering.

Zie boven.

Werkt prima en duidelijk

Correcte en snelle levering. Gemakkelijke bediening, automatische kalibratie (plus punt) Goede en duidelijke uitlezing.

zeer vlugge levering

geen opmerking

aangename bestelling

Wij hebben pas een ventilatiesysteem geïnstalleerd en waren op zoek naar de filters. Nergens kregen we een deftige uitleg, behalve bij ventilatieland.be Ruim aanbod, faire prijs, en sneller geleverd dan aangegeven. Zeker een aanrader om je bestelling te plaatsen bij Ventilatieland.

Snel en goed

Module voor duco vandaag besteld en volgende dag ontvangen

Geleverd wat was besteld, binnen de termijn die was beloofd.

Bedrijf dat doet wat ze beloven. Goede klantenservice. Aanrader.

Vlot, snel én goedkoop

Na wat onderzoek op het web bij Ventilatieland terechtgekomen. Ruim aanbod en scherpe prijzen. Alles besteld en 2 dagen later werd alles hier geleverd. Aanrader voor alles wat met ventilatie te maken heeft.

zeer ontevreden

bestelling niet ontvangen

Heel goed om te bestellen.

Snelle levering en goede kwaliteit zo als het belooft..

prima produkt

prima product snel geleverd

Super snelle levering, zeer goede kwaliteit!!!

Zeer goede kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering

Perfecte service. (Zoals het hoort)

- Duidelijke omschrijving op de site. - goede service van verzenden - goed verpakt Dank voor goede zorg

Zeer content

Na 2 dagen mijn bestelling gehad en zeer correct! Zeer tevreden over mijn bestelling;))

Tot nu toe ruim tevreden, snelle levering, goede bereikbaarheid, top uitleg. Volgende aankoop is wederom ventilatoren.

De levering had wat vertraging maar dit werd correct gecommuniceerd!

alles ok

Er was met contact via mail en dat is wel fijn

Super service!

Snelle afhandeling, dag erna al geleverd, had zelf verkeerde afmeting gekocht maar meteen gratis mogen omruilen. Niets op aan te merken! Product zelf werkt ook super (buisventilator voor vocht in kelder). Thx Ventilatieland :-)

correcte en tijdige levering

correcte en tijdige levering

Alles in orde!

De prijs zit goed en alles was in orde! Alleen had ik wel graag mijn levermoment kunnen kiezen (pallet).

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ