Supersnel

Levering in 24 u . Top.

top

just top

Ik vind de service momenteel wel in orde.

Mijn man Bertrand Mancel heeft bij jullie een bestelling geplaatst maar bij levering bleek het toch niet te zijn wat hij nodig had. Hij heeft het product dan terug gestuurd en zijn nu nog afwachtend op de terugstorting van onze centjes dus afhankelijk van de snelheid daarvan wordt mijn score hoger of lager !

Vlotte levering

Alles was super correct

Werkt zeer goed

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Keurig geleverd zoals gewend

Momenteel koop ik al mijn filters via Ventilatieland.be . Top service!

Uitstekende service

ondanks de grootste webshop, een zeer goede persoonlijke benadering, pico bello.

Alles is prima verlopen, bestelling, communicatie, levering. Ook het product zelf : perfect.

Perfecto !!!

zeer goede service

zeer vlotte levering

livraison rapide

livraison rapide et produit impeccable

Vlotte ervaring

Redelijk wat keuze, zeker voor zwarte roosters. Vlotte bestelling en snelle levering.

snel besteld en snel geleverd

duidelijke site en snelle levering

correcte informatie en goede opvolging

Zonder meer goed

Alles goed verlopen, geen opmerkingen

Goeie en vlotte service. Top!

Goed en vlotte service

Artikel zoals beschreven. Snel geleverd.

Bestellen volgende dag geleverd

Gemakkelijke site en snelle levering

Op zoek naar co2 meter voor onze voetbal vereniging, kwam ik uw site tegen. Scherpe prijs en eenvoudig te bestellen. Goede informatie ivm levering, die heel snel volgde.

Doet wat verwacht wordt

Correcte service

Alleen spijtig dat post nl 4 dagen te laat leverde

prima en snelle service van jullie zijde, enkel de levering via PostNL kon veel beter...

Snelle en correcte service. Over jullie dus zeker geen reden om klagen. Levering via PostNL viel echter wel tegen door verschillende meldingen van steeds een latere levering. Ze zijn zelfs nooit op het afleveradres geweest. We zijn uiteindelijk ons pakket moeten gaan ophalen bij een afhaalpunt...

Overzichtelijke site met voldoende uitleg en vlot te gebruiken.

Vlotte bestelling, direct respons met bevestiging. Voor levering in België wel + 1 dag.

Snelle en efficiënte service.

Product kwaliteitsvol tegen uitstekende prijs

Snel, vkot duidelijk

Ervaring perfec!