Zeer vlotte afhandeling!

Vlotte navigatie op de website, duidelijke foto’s en snelle afhandeling. Dank

Dik ok.

Vlot besteld, en zeer vlug geleverd. Handig overzicht ook van de verschillende onderdelen op de webshop !

Goede service all ok

Snelle afhandeling goede opvolging

Mijn bestelling is aangekomen gelijk het voorzien was en tevreden van het product.

altijd snel geleverd

altijd snel geleverd

Gevraagde product geleverd, goede service. Niets negatiefs te melden.

Snelle en correcte levering

Bestelde goederen zijn snel en correct geleverd .

Gewoonweg super firma

Zeer snelle en juiste levering, zeer goede hulp als je contact opneemt met hun, vriendelijk en super kwaliteit en prijs

De dag na mijn bestelling was alles keurig geleverd

Wat elke aankoopervaring zou moeten zijn

Wat elke aankoopervaring zou moeten zijn: vlot correct

zeer vlot - duidelijk en prima advies

Snelle levering en materiaal voldoet aan onze wensen.

Onze ventilatieroosters hebben we bij ventilatieland besteld. De webshop is handig in gebruik, materiaal, afmeting en duidelijke omschrijving en technische fiches. Dit werd snel en goed verpakt geleverd. Onze roosters zijn degelijk van materiaal en passen perfect!

Prima service!

Een ruime keuze : ik vind zo wat alles wat ik nodig zou kunnen hebben. Ik vind het ook makkelijk. Bestellen is eenvoudig - zeker bij een herhalinsbestelling. En een snelle levering!

Snelle levering, goede prijs, veel info

Voor de aankoop van een ventilator heb je heel veel informatie in de webshop. Van alle ventilatoren is de handleiding beschikbaar. Je moet de info wel correct interpreteren.

Grote keuze, snelle levering

Ongelofelijk goede service

Een misverstand bij de verzending van mijn bestelling werd zeer goed opgelost. Zeer goede service.

Duidelijk omschreven en snel geleverd

Door de duidelijke omschrijving onmiddellijk de juiste filter gevonden. Deze werd ook snel geleverd.

Eerste bestelling OK

Werd gedeeltelijk geleverd, maar prima support en heel snel rechtgezet. Prima kwaliteit.

Topservice

Ruim aanbod, scherpe prijzen, snelle levering en prima service. Tot volgende keer!

Prima productie

Doet waarvoor ik het gekocht heb. Heel duidelijk in gebruik. Alleen jammer dat hij geen aan/uit-stand heeft. Dit zou handiger zijn voor in de praktijk.

slecht

ik heb ventilatie kanalen met tussen stukken en gekocht en waar de ronde rooster moest inkomen passen niet die zijn allebei 100mm wat een teleurstelling ik moest bij gamma andere stukken gaan kopen om verder te gaan

Ventilator voldoet aan de verwachtingen. Vlotte levering.

Dank zij de handige website heb ik de perfecte ventilator gevonden voor mijn toepassing.

prima service

heel snelle levering!

Très bien mais....

Je trouve le site super, les vidéo super, la livraison super.... Mais le même site devrait être disponible en français également. Sauf erreur de ma part, je n'ai pas trouvé. les PDF d'explication, les fiches techniques sont également en néerlandais. C'est dommage pour un site qui livre dans un pays aux trois langues ...

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]