Professioneel

Zowel hulp bij het zoeken naar een gepaste oplossing als de hulp bij het oplossen van installatieproblemen is Ventilatieland een topbedrijf.

Snele service en levering!

Alles optimal verlopen van bestelling tot levering! Zeker een aanrader

Degelijke CO2 meter

Moi toestel, kan aan de muur bevestigd worden. doet autocalibratie en zou nauwkeurig meten. Houdt ook een historie bij en geeft alarm bij instelbare waarden. Werkt prima. Een minpunt, de achtergrondverlichting valt uit en dan is het moeilijker afleesbaar. even op een knop drukken verhelpt dat. een groot scherm en duidelijke cijfers verhogen de leesbaarheid.

Degelijk materiaal

Snelle levering. Tevreden.

Goed product en snelle levering.

Perfect. Vandaag besteld, ten laatste overmorgen geleverd.

Zeer snelle en correcte service

De website is overzichtelijk, het bestellen eenvoudig en de levering heel snel. Ik raad jullie aan iedereen aan!

ontzettend vlotte en snelle levering, alles zoals het hoord

wat ik miste was een selectie te kunnen maken op grootte bij de ventielen (je zit al een aantal levels lager voor je de grootte kan zien), die zou al een keuze/filter moeten zijn van in het begin van de zoektocht.

Zeer goed.

Deze mensen hebben me goed verder geholpen. Had een vraag over mijn huidige ventilatie. Deze was defect, Apprecieer dat ventilatieland niet zozeer het duurste voorstelde, maar de beste oplossing voor mijn situatie. Uiteindelijk alles snel geleverd. Installatie ging perfect. Top.

Product verkeerd besteld, gratis teruggestuurd en een week later bedrag op de rekening. Zeer tevreden over de vlotte service.

Ik raad het oprecht aan

Transparante pagina. Ik vond meteen wat ik zocht. Erg snelle bezorging. Ik raad het oprecht aan.

Slechte service

Ik bestel op 5 april alle onderdelen voor een afzuiging te installeren. Met het gedacht, vandaag besteld morgen in huis. Na 8 dagen krijgen ik men 1ste deel pas. Nu vandaag 20 april wacht ik nog steeds op men 2e deel. Na vele mails blijkt dat dit pakket zoek is geraakt. Ik vraag men geld terug. Want ik heb na 1 week mijn producte zelf gaan kopen in de winkel. Maar zelfs dat krijg ik niet terug . Omdat ze willen afwachten op een onderzoek bij post nl . . . Dus na 12 dagen weten ze nog niet waar het is en krijg ik geen geld terug. Een goede service nam die kost op hun en gaf het geld aan de klant terug in afwachting .

Gebruiksvriendelijke website, goede prijzen, goede en vriendelijke hulp via de chat, product besteld en de dag erna geleverd. Top service!

Vlotte levering, product zoals beschreven op site

prima service. snel geleverd

Vandaag bellen. Info over het product. Akkoord. Daags nadien binnen.

Duidelijke website Snelle aankoop via webshop Stipte en snelle levering

supersnelle levering van een kwalitatief sterk product !

ik bestelde een gevelrooster dat ik dringend nodig had. Besteld op 12 april 's avonds, 14 april 's middags werd het mij door een vriendelijke bezorger in het zuiden van België geleverd. Snelle service van een goed product dat bovendien goedkoper is dan bij enkele andere gespecialiseerde winkels.

ben tevreden

snel besteld --- snel correct geleverd ---- De kwaliteit moeten we afwachten , maar hopelijk is die even goed als uw prestaties

Veel keuze, lage prijs, vlotte levering

Eerste keer hier besteld, ging vlotjes via de website, duidelijke info over de levering, correcte prijs. Meer moet dat niet zijn :-)

Alles vlot verlopen volgens afspraken.

Duidelijke instructies in de handleiding. gemakkelijk in gebruik. Een (te) korte kabel. Tot mijn spijt moet ik vaststellen dat dit toestel een CE-markering heeft, maar geen CE-conformiteitsverklaring in de handleiding is opgenomen. Dit laatste is toch wel belangrijk en voorzien in de wetgeving!!

Materiaal ontvangen en gekregen wat ik gevraagd had. Kwaliteit is goed. Snel geleverd.

Goede prijs kwaliteit en zeer snelle levering.

Heb niet veel besteld maar het was zeer vlug geleverd en nog gratis ook. Goede kwaliteit van het bestelde product.

Alleen verzending met Post NL viel tegen

Zending werd aangekondigd met timing tussen 17 h en 's avonds 20 h ten laatste. Niets gehoord of gezien, zelfs geen (gratis) SMS. Volgende dag komt wel een bericht dat er tussen 8 h en 20 h zal geleverd worden. Dan wordt er blijkbaar van uit gegaan dat de klant een hele dag voor ontvangst van de zending kan instaan! Betreffende Ventilatieland: snelle behandeling en goede telefonische service

super

Mooi aanbod en prijzen

Prijzen zijn bij de laagste van het net en aanbod is groot en duidelijk. Levering van grote WTW is goed verlopen.

ventilatierooster past perfect

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]