Duidelijke website voor het kiezen van het juiste product

Ik heb op de website snel het juiste product kunnen vinden wat ik nodig had. De levering ging ook snel dus ik ben erg tevreden. Ook vind ik het goed dat er 2 jaar garantie zit op het product. Wel jammer dat ik de 5eur korting heb gemist, ik kreeg op mijn mobiel niet de melding van de 5eur korting bij aanmelding nieuwsbrief, maar das dan voor de volgende keer.

Vlotte afhandeling van de bestelling.

Goede service.

Mooie ventilator voor goede prijs

Deze ventilator aangeschaft obv referenties. Inmiddels geïnstalleerd en geen last meer van beslagen ramen en spiegels. Prima aankoop. Levering vanuit België verliep vlotjes!

Makkelijk bestellen volgende dag geleverd

Heel gemakkelijk, heel goed.

Gewoon heel goed

Prima service. Na afrekenen nog een extra rooster besteld. Alles samen vlot en snel geleverd.

artikel vlot gevonden, kunnen vergelijken en bestellen.

Levering adequaat!

Vlotte, correcte en kwalitatieve service.

Bon site, bons prix

j'ai découvert ventilatieland par hasard en cherchant des articles de vmc. Ils avaient tout ce dont j'avas besoin et avec de bon prix. Seul bémol : il y a eu du retard à la livraison à cause du fournisseur mais j'aurais aimé être avertie !

Dit is de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb . Ik dacht wel dat jullie een Belgische firma waren maar blijkbaar is dat wel weer Niet ! De aankoop co2/temp./vochtigheid meter werkt denk ik zoals het moet . Wel spijtig van de foute en de te korte aansluiting , ook een groot minpunt is dat het geen batterijen heeft die oplaadbaar zijn ! Ik vermoed dat dit een Oud ontwerp van toestel is wat we wel spijtig vinden ....

Besteld, volgende dag voor de middag geleverd. Goed verpakt. Zoals het hoort te zijn!

Oplossing gericht

Positief

Zeer laattijdige levering, zelf naar info moeten vragen

OP 28/2 bestelde ik een product dat volgens de website op stock was en de volgende werkdag al kon worden verzonden. Op 9/3 was dit nog altijd niet geleverd, en bleef ook informatie over de leverdatum uit. Op 9/3 -het product stond nog steeds als onmiddellijk leverbaar op de website- stuurde ik dan maar zelf een mail, waarna op 12/3 de levering volgde, zonder bijkomende uitleg.

GEEN RESPONS + WACHTIJD VEEL LANGER DAN WEBSITE ZEGT

Aan de telefoon kunnen ze je niet verder helpen. Op mails wordt er niet gereageerd. Ik wacht al een maand op een bestelling...

1 ste keer bestelling geplaatst

Super vlot afgehandeld

De eerste bestelling die ik deed - en al TOP !

Puike levering - vlot en stipt !

ruim aanbod, volgende dag geleverd

supermakkelijk om het juiste artikel te vinden. goede omschrijving en uitleg. afrekenen ging heel vlot met levering reeds de volgende dag!

matig

Heb een ventilatierooster besteld bestaande uit 3 delen, 2 delen aangekregen 1 deel niet dus onbruikbaar, wel 3 weken op gewacht. Foutje, kan gebeuren. Verkoper gecontacteerd en ik wacht nu op het derde deel, weer de volle 3 weken. Een kleine tegemoetkoming kan er wel van af vind ik, ik betaal immers 60 euro voor een simpel rooster en mag er in totaal 6 weken op wachten, vind ik wat overdreven. Verder prima kwaliteit.

Veel keuze en scherpe prijzen

Altijd vind ik alles naar mijn noden terug op deze webshop. Voldoende keuze uit producten van verschillende merken, in elke prijsklasse. Competitieve prijzen!

Wat ik heb besteld , sneller heb ik gekregen dankuwel.

Correcte levering aan goede prijs

De website is heel duidelijk en na de bestelling is alles snel en correct verlopen

tevreden

voldoet aan de verwachtingen. om het klapperen door de wind tegen te gaan heb ik een magneetje geplaatst.

Oké

Ik ben tevreden over het product doch vind ik het spijtig dat er geen USB adapter bijgeleverd is . Moet nu nog op zoek gaan naar een adapter

R.A.S.

tout est OK

Alles is tip top

Goede prijs kwaliteit

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]