goede kwaliteit aan sterke prijs

Snel geleverd. Stevig verpakt. Jammer dat de buitendiameter vd ronde rooster niet overeenkomt met de gegevens op de site.(is 180 ipv 190)

Snelle levering, weinig geluid, of debiet voldoende is voor badkamer is nog af te wachten.

Handleiding kan beter

Snel en correcte levering.

Heb verschillende onderdelen besteld voor het plaatsen van ventilatie in mijn WC. Deze is 's avonds besteld en de volgende dag in de voormiddag al geleverd. Super!

beantwoord aan alle verwachtingen daarom een 10

alles loopt als een geoliede machine.

Perfecte service

snel geleverd, goeie juiste product omschrijving

Correct.

Duidelijke website. Correcte levering.

Efficiënt en adequaat

Keeponthegoodjob

ik ben zeer tevreden van de levering en de telefonische hulp .

Ik ben goed en correct geholpen geweest met mijn vraag en de levering was ook correct, maw deze ervaring was top , ik zal zeker nog bestellen .

Zeer duidelijke omschrijving van de producten die te koop aangeboden worden. Snelle levering, goede verpakking manier, dit om schade tegen te gaan, goede omschrijving van montage info bij de geleverde producten.

snelle en vlotte levering sterke prijzen

Goed bestelproces, degelijke kwaliteit, goed verpakt! absolute aanrader!

snelle service

fijn dat de bestelling in zo een vlot tempo afgehandeld was , zeer goede informatie op de website met de nodige tekeningen om het juiste toestel te zoeken .

Snelle levering , product zoals gewenst

proffesionele verwerking

zeer goede verwerking van onlinebestelling en vlugge levering

Primacservice

Uitstekend zoals altijd!

Ruim aanbod en steeds een snelle levering. Al meermaals een bestelling geplaatst en altijd tevreden.

Badkamer ventilator met vochtsensor

Uitstekende service na verkoop. Eerste product werkte niet na technische ondersteuning stuurden ze een nieuwe ventilator dag er na. Dank jullie zeer.

Prima service, bestelling werd na enkele dagen aan huis geleverd. Duidelijke webshop, met goede productomschrijvingen. Goede kwaliteit materialen.

Goede producten en snelle levering

De website is erg overzichtelijk en duidelijk waardoor het bestellen van het juiste product heel makkelijk is. De afhandeling en verzending worden ook snel uitgevoerd. Zeer tevreden over ventilatieland.be!

Scherp van prijs en snelle levering

Ik vond online meteen wat ik zocht, zeer goedkoop en het bestelproces liep soepel.

Toppie

Goede en vlugge service

Zeer snelle levering.

Zeer te vreden.

Snelle en correcte levering

Het bestelde toestel werd netjes en snel geleverd. Het plaatsen ging vlot, degelijk en geruisloos toestel gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

Vlug gevonden wat ik nodig had en vlug gekregen

zeer goed

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]