Top dienst

Ik was op zoek naar een buisventilator voor te gebruiken in de kelder. De website is zeer overzichtelijk en ik had in mum van tijd de juiste producten gevonden. Producten lijken mij van kwaliteit dik in orde, makkelijk te installeren.

snelle levering, wacht alleen nog op mijn factuur.

Ruim gamma en strakke levertijd

Overzichtelijke site waarop ik alles makkelijk terugvind. Snel en professioneel geleverd !

Gemakkelijk te vinden via search engines en goede snelle service.

Gemakkelijk gevonden wat ik nodig had. Duidelijke beschrijving van de producten in de info! Snel en gemakkelijk acc. aangemaakt, besteld en betaald. Goederen deftig ingepakt en heel snel opgestuurd. Echt een up to date zaak die goed draait met heel goede en schappelijke prijzen. AANRADER!

zoals het hoort te zijn

bestelling correct geleverd,met de nodige aandacht voor de bescherming van het product. Enkel een beetje lang moeten wachten,maar dit was voor mij niet echt een probleem. Een tevreden klant.

Ruim aanbod, goede prijzen en service

Al een aantal maal via ventilatieland aangekocht en steeds een correcte afhandeling. In de toekomst zal ik zeker terug bij hen bestellen.

Zéér leerzaam om CO2 waardes in je huis te kennen én te ventileren ....

Meten is weten en besef nu o.m. hoe meer volk in je "bubbel" hoe meer echt ventileren belangrijk wordt.

Terugslagklep is zoals beschreven. Goede kwaliteit. Snelle levering, goed verpakt.

tevreden klant

duidelijke site, goede prijs en snelle levering.

De materialen die ik besteld heb zijn prijs/kwaliteit top. Evenals de service.

Snel gevonden wat ik nodig , snel geleverd

je vind snel wat je nodig hebt , duidelijke site ... eens besteld ook snel geleverd

Alles zoals het hoort...

Zo zou iedere aankoop moeten verlopen

Snel geleverd , goede kwaliteit en goede prijs

Nog niet geplaatst, kan voor de rest nog niet veel zeggen

Eenvoudig en efficiënte ventilator. Zeer snelle en correcte levering

De ventilator is precies wat ik zocht. Het is gemakkelijk om het juiste toestel te zoeken via de duidelijke website.

vlugge korrekte en veilige levering

de dag daarna geleverd in een goed verpakte doos heel veilig goede prijs en top materiaal bedankt

Het gevraagde werd geleverd.

Het gevraagde werd geleverd.

Het duurde even maar het kwam dan snel in orde !

Hoewel de website waarschuwt dat het enorm druk is en er daardoor vertraging in de levering kan optreden duurde het naar mijn mening toch vrij lang, en pas nadat ik de klantendienst contacteerde hierover kwam er schot in de zaak: wat zou er gebeurd zijn als ik niet gereageerd had? Bij langere wachttijden zou een wekelijkse mail kunnen helpen verzekeren dat de bestelling niet verloren gegaan is. grts, E. Valcke

Vlot besteld- vlot geleverd

Positief!

Vlot geleverd

Op tijd en vlot geleverd. Aan te raden

Aan te raden

Zer goed en op tijd geleverd

Ik heb longfibrose zuivere lucht is voor mij van groot belang , dag en nacht gebruik ik zuurstof. Ik lig ganse dag in onze veranda heb schrik om deuren of achternamen open te zetten. Nu stelde ik vast dat de meter 1750 aangaf. Nu zetten we toch af en toe de deur wat opèn met het overgordijnen ervoor. Nu hebben we een waarde van 850 bijna ganse dag. Dit geeft me een veel beter gevoel ook mijn huisarts was zeer positief.

Supervlot en snel.

Verdere samenwerking vanzelfsprekend!

Perfecte service

Duidelijke site, snelle verzending en bijhorende levering en netjes verpakt.echte aanrader

Bestellung konnte durch Paketdienst nicht zugestellt werden.

Obwohl ich seit mehr als zwei Jahren in meinem Haus wohne war es Post NL nicht möglich mir die bestellte Ware zuzustellen. Sicher weil wir in Google Maps noch nicht verzeichnet sind. Auch nachdem ich eine Landkarte mit der Strasse, und meine GSM Nummer, zugeschickt hatte wurde mir mitgeteilt dass man nur diese einen Paketdienst hat und dadurch leider nicht zustellen konnte. Die Ware wurde sofort per Kreditkarte bezahlt und jetzt warte ich auf die Rückzahlung des Betrags auf mein Konto.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goed materiaal voor een prima prijs!!

Snel gevonden wat ik zocht. Besteld en binnen enkele dagen was het product geleverd!! Top!!

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]