Bon prix mais un peu à la livraison

grand catalogue et prix intéressant. Malheureusement assez lent à la livraison, trop de succès sans doute

Correcte levering

Wel iets langer op onze bestelling moeten wachten dan aangegeven op de site

goed te vinden

dit was de eerste keer en het was snel te vinden en geregeld

Ruck Afzuiging

Goede kwaliteit van spullen

Goed ontvangen juist wat te lang geduurd voor ontvangst

Zeer vlot verlopen.

Perfecte service

Bij het kiezen van de ventielen voor in de wanden miste ik informatie over de bevestigingswijze.

Alles in orde

Alles geleverd zoals afgesproken

Perfecte en betrouwbare levering van wat ik heb besteld

Ondanks dat ik niet had gezien dat een er 1 bepaald artikel van mijn bestelling levertijd had geeft met mij enorm geholpen om de totale bestelling te versnellen zodat het werk kon doorgaan. Uitstekende service. Bedankt.

Super vriendelijk, goede service, mooie prijzen

Zeer te vrede zelfs bij problemen

Prima produkten, beetje late levering

Prima verlopen Levering kwam wel pas 3 dagen later dan voorzien aan

Geen aanrader

Ik heb geld betaald voor niets...Easykit doet dit gratis met ondersteuning

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Helpen je bij de juiste keuze van een ventilatiesysteem + uitleg Vlugge verzending Inhoud zoals beschreven Zeer tevreden

Prijskwaliteit

Snel verzonden en prijskwaliteit

Zeer vlugge levering en goed product.

Goed.

ruime keuze en veel praktische info maar...

Aanvankelijk blij dat het pakket toch was geleverd (na een te vroege melding van postNL dat het pakket was afgeleverd maar fysiek nog niets ontvangen en enige tijd later dan toch wel) maar de inhoud klopte niet nl enkele items ontbraken; pakket was niet beschadigd en of geopend; de faktuur was wel al geïnd met alle bestelde artikels.... na vele mails en ten slotte een telefonisch contakt, één antwoord: wachten.. na totaal een tweetal weken wachten toch in orde gekomen. Ik kon niet afwerken en was verveeld met de situatie, nu ik begrijp wel dat in deze tijden het druk is, maar een digitale mailing met een volgnummer en de vermelding dat men er alles aan doet om binnen één werkdag een oplossing te vinden, terwijl dat uiteindelijk één week wordt werkt frustrerend.... slechts een idee nog, misschien had ik brute pech

Slecht traag , geen communicatie van problemen ....

Slechts deels werd geleverd ! Ventilatie land gaf niet tijdig aan dat ze moeilijkheden hadden om te leveren ! Er werd niet gecommuniceerd ! Dan werd een deel van de lever ring gewaarborgd Twv 200 euro . Daarvan werd er 26 euro geleverd, de overblijvende stukken zijn nog steeds niet beschikbaar ! Corona is de algemene Reden? Ik denk het even anders en wacht af dat ik stukken snel krijg . Mvg, Edouard

Snel, correct en perfect afgeleverd.

Super tevreden dat Alles zo snel geleverd kon worden.

Gewoon perfect

Gewoon perfect !!!

Snelle service!

Goede prijzen en snelle service! *****

duidelijk snel en goede informatie

website duidelijk en met de juiste informatie verzending ondanks drukte toch snel geleverd. Ook de prijs is aantrekkelijk

Zeer goede service

Bij mijn bestelling had ik een produkt te kort maar heb ervoor een mail gestuurd en ze hebben het produkt op zeer korte tijd bijgeleverd . Ik had ook nog een vraag gesteld , die is wel nooit beantwoord geweest maar toch ben ik zeer tevreden .

geleverd wat we gevraagd hebben. Dankjewel!

De rubberen ringen zijn precies wat we gevraagd hebben.

Geleverde materiaal 'top' in orde

Geleverde materiaal 'top' in orde. Levertijd toch wel iets meer dan 1 dag dat er vermeld staat op de website.

Snel en correct

Zeer blij

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]