Zeer snelle levering, ondanks moeilijke periode,goed verpakt,alles klopt zoals in omschrijving

Strikte levering

Korrekte afhandeling van mijn bestelling.

correcte en snelle levering

alles is goed uitgelegd op website . duidelijke info bij delen die later geleverd werden

snelle vlotte service

duidelijke website met voldoende uitleg en snelle levering zonder problemen

Zeer correcte fima, alles volgens afspraak, zeer tevreden.

Zeer tevreden. Komen hun afspraak na. Aan te bevelen.

Correct

Correct

Correcte levering

Fluisterstille ventilator

snel juiste filter

de juiste filter snel gevonden in de webshop. En correct geleverd !

Snel en gemakkelijk geholpen

Heel duidelijke webshop. De foto's en rubrieken maken het erg overzichtelijk. De levering is ook erg vlot verlopen.

Snelle levering, prima service!

Snelle levering, prima service!

Kwaliteit aan goede prijs

Werkt even goed dan originele filters

Snelle levering, product zoals op de site beschreven.

Ondanks de coronacrisis kreeg ik mijn pakje binnen de week. Tijdens het wachten werd ik via de track&trace van PostNL op de hoogte gehouden. Het ventilatierooster en de magnetische waterpas zagen er net hetzelfde uit in het echt als op de site.

Prima deal

Goede kwaliteit producten voor een eerlijke prijs.

niet alles geleverd

onze bestelling klopt niet mijn bestelling was groter en wij hebben dit laten weten maar er komt maar geen antwoord en wij hebben dit materiaal dringend nodig hoe vinden wij iemand die de bestelde items kan controleren dit was geen service ik hoop dat dit nog in orde komt groeten tania

Top service!!

Snelle en correcte levering van mijn besteld product.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en vlotte service

Idem

Heel snel geleverd

Vlotte afhandeling van bestelling!

Zeer snelle levering!

Goede kwaliteit

Snelle correcte levering. Goede instructiefilmpjes

Snelle, kwalitatieve service

Correcte en snelle afhandeling

In moeilijke coronatijd, steeds paraat, correcte prijs en snelle afhandeling. Dank hiervoor Lieven De Wachter

Wat je besteld wordt geleverd. Als er probleem is wordt je tel. Gecontacteerd, dit geeft een grotere vertrouwensrelatie.

De ventilatieroosters zijn gekrast.

Omdat de roosters niet individueel verpakt waren, maar gewoon los in 1 doos staken zijn deze tijdens het transport gekrast. De scherpe metalen delen lieten diepere krassen na.

Geduld is een mooie deugd!

Voor de eerste keer iets besteld bij jullie maar behoorlijk misgelopen. Bij bestelling werd vermeld dat de artikelen op stock waren maar blijkbaar was dat niet juist. Dan toch eindelijk mijn pakje gekregen maar was een verkeerde levering. Mijn zaken werden blijkbaar verwisseld. Direct mail met foto’s gestuurd maar na 36 uur nog geen enkele reactie. Dan maar zelf jullie opgebeld. Gelukkige een lieve en begripvolle dame aan de telefoon gehad die het zou uitzoeken en terugbellen. De volgende dag dan het verlossende bericht dat de levering opnieuw zou klaar gemaakt worden en opgestuurd worden. Ondertussen is de levering aangekomen. Waarvoor dank. Aangezien bij de vraag aanbevelen geen optie weet niet staat ... zet ik dus toch ja

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]