goed aanbod, correcte en snelle levering

goed aanbod, correcte en snelle levering

Alles was ok

Je krijgt wat je besteld. Top

Positieve ervaring

Zeer snelle levering, producten veilig en netjes verpakt.

Vlot en snel

Het artikel op de site kiezen ging gemakkelijk, ik vond gemakkelijk terug wat ik nodig had, ook het bestellen op zich verliep heel vlot. Een ander groot voordeel is dat je achteraf betalen kan kiezen. De volgende dag werd mij artikel zoals beloofd geleverd. Heel tevreden klant hier! Ik zal zeker nog bestellen.

Vlotte verzending

goede snelle service geen verzendkosten

Leveren gaat snel, foutieve leveringen oplossen duurt lang

Ik bestel een dakdoorvoer van diameter 160. Er wordt een dakdoorvoer van 125 mm geleverd. Ik bel onmiddellijk dat dit verkeerd geleverd werd en krijg te horen dat dit per mail moet afgehandeld worden met factuur en foto van het verkeerd geleverde. Zeer zwak, los zulke dingen direct op. Dus mail ik mijn uitleg van het verkeerde stuk, factuur en foto zoals gevraagd. Uw aanvraag wordt verwerkt. Na twee dagen wachten stuur ik terug een mail met als hoofding klacht. Twee dagen later antwoord met de vraag of ik een foto van de doos wil doorsturen. Dit doe ik. Sinsdien geen antwoord meer gezien. Dan durven jullie schrijven "service is ons uitgangspunt. Daar merk ik dus weinig van. Intussen zijn de zonnige dagen door en heb ik nog geen dakdoorvoer. intussen ben ik een ontevreden klant geworden. Van den Broeck Danny

Aanrader

Opgegeven leverdatum was niet correct maar uiteindelijk goed ontvangen.

ze doen wat ze beloven

Snelle levering. Goed verpakt. Levering van klein assortiment geeft wel verzendingskosten.

Goede service en duidelijke communicatie.

Goede service en duidelijke communicatie.

Perfect service!

Op tijd levering wat heb ik besteld!!

Goede service correcte prijs

Goed op tijd geleverd

Volgens beschrijving van mijn bestelling is er toch een afwijking,insectengaas ontbreekt in het verluchtingsrooster

Goed materiaal voor een goede prijs

Goed materiaal voor een goede prijs

DE GOEDKOOPSTE EN SNELSTE LEVERINGEN

WEBSITE DIE OVERZICHTELIJK IS EN DE BESTE PRIJZEN GEWOON TOP.

Proffesioneel

Er was voor de eerste keer sinds ik met jullie werk een fout geslopen in de de geleverde producten maar dat werd professioneel rechtgezet. Super tevreden van de aanpak alsook van de geleverde materialen!

Alles is correct verlopen en het artikel was wat ik ervan verwachtte

Artikel in goede staat reeds na 2 dagen ontvangen

Niet goed

Houden hun niet aan de afgesproken levertijd

Goede producten en vlotte service

makkelijke site met veel producten, goed opsplitst. Bestelling heel vlot kunnen doen. Levering op paar dagen.

Verzending & goederen beantwoorden verwachting

geen klachten

Snel en duidelijk

Bestelde ventilator wordt snel verzonden. Video met uitleg voldoet. Kortom, wanneer de ventilator het ook op langere termijn uithoudt, niks dan lof.

correct

alles correct verlopen

Levering en levertijd van het product perfect.

Handige website, gemakkelijke bestelling en vlotte levering.

Snel geleverd, goed product, redelijke prijs

profesineel ,

Het ruime aanbod en de mogelijk om alles waar te nemen , info over plaatsing...… PRIMA .

Aanrader

Scherpe prijs, snelle levering.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]