welk product?

Men vraagt mij een product te beoordelen welk ik nog niet gekregen he . Waarschijnlijk vertraagd wegens de Corona.. Maak ik nu ook kans op een waardebon?

Goed verpakt en snel geleverd

Via de handige website vond ik meteen wat ik nodig had. De bestelling kwam sneller dan verwacht. Ik ontving geen verwittiging van de levering, de koerier belde me op dat hij voor gesloten deur stond en was zo vriendelijk om mijn bestelling naast de woning achter te laten.

goed goed, mooi op tijd

zeer snelle service

Perfecte service alles geleverd zoals beloofd

Perfecte service alles geleverd zoals beloofd

Zijn zeer corect

Da afspraken zijn juist

Producten besteld, betaald en dag nadien geleverd. Top!

Top ervaring, beloofd wat ze vertellen. Makkelijk besteld rap betaald en dag nadien afgeleverd aan huis. 1 woord TOP!

Heel groot assortiment, vlotte levering

Kwaliteitsvol, scherpe prijs.

Heel vlotte levering

Heel vlotte levering

Uitstekende service

Supersnelle service en levering. Beste prijzen op de markt .

Uitstekende ventilatiewebshop met snelle en accurate levering

Had dringend 2 dakdoorvoeren nodig en kon er moeilijk aan geraken tot ik de webshop ventilatieland ontdekte. Op 3 dagen was alles in orde, prima! Bedankt ventilatieland.

Over kwaliteit gesproken...

Alles werd zeer snel en correct geleverd en de kwaliteit is perfect.

Professioneel

Snelle en professionele levering

Zelfs in corona tijd worden stukken op maat volgens de tijdslijnen op de website uitgeleverd. DIk in orde!

zeer tevreden klant!

De bestelling werd tijdig en correct verzonden, alleen de transporteur was wat aan de trage kant, maar daar heeft "ventilatieland" niets mee te maken!

Snelle en correcte service.

Duidelijke website. Correcte info. Snelle levering.

Schitterende dienst na-verkoop!

Ondanks dat bij de bestelling verkeerde artikelen werden geleverd, hebben jullie zeer snel gereageerd en de correcte artikelen opgestuurd. Waarvoor dank!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en geen enkel probleem is te groot. Alles wordt onmiddellijk opgelost.

heel goed

vlotte service in deze moeilijke tijden

omslachtige communicatie, maar men denkt mee

bestelling geplaatst via internet. dan kwamen "automatische" mails die behoorlijk "druk" uitzagen. Kern van de zaak was niet helder. Als je dan bericht terugstuurt, duurt het tot 2 dagen vooraleer een antwoord komt. Men krijgt dan een proforma faktuur, en men denkt die te moeten betalen, maar er staat geen bankrekeningnummer op. Per mail dit gevraagd, maar niet gekregen, want faktuur komt weer van ander bedrijf. Dan levert men nog eens in 2 stukken, terwijl we pas kunnen beginnen als alles binnen is.

Het oplossen van fouten wordt goed aangepakt.

Snelle levering. Jammer van de foutieve delen bij de levering. Gelukkig werd dit door jullie vakkundig opgelost (met wat vertraging).

Zeer vlotte en correcte levering

Uitstekende service en kwalitatieve producten, vlotte en snelle afhandeling, zeker aan te raden

Ze doen zijn werk hoe het moet

Het is onduidelijk als je iets moet terug sturen je vult alles in . Maar als je bij de post iets teug moet retour sturen moet je betalen maar retour was gratis

Correcte service !

Gekeverd volgens afspraak , geen verdere opmerkingen !

Te lang gewacht en past niet

Dakdoorvoer meer dan 2 weken op gewacht en maat van 200 is dan 220. , hier kan ik niets mee.

Eenvoudig en correct

Gebruiksvriendelijke website, duidelijk info van de produkten, vlotte bestelprocedure en correcte levering de dag nadien. Toppie!

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]