Top ervaring

Eerste keer hier iets besteld. Materialen kiezen en bestellen ging super eenvoudig. Alles netjes en snel afgeleverd. Was een prima ervaring. Ga hier zeker nog bestellen!

Super vlot!!!

Duidelijke site, Compleet en kwalitatief materiaal en dan nog competitieve prijzen ... Bij mij was de keuze rap gemaakt!! De kers op de taart, Alles is dan nog super snel geleverd geweest, Echt TOP

Eerste kennismaking tijdens Corona tijden was top.

Wat betreft keuze en levering ben ik zeer tevreden, zelfs in niet evidente tijden zoals deze. Dat geeft vertrouwen voor grotere bestellingen. Ik bouw/renoveer nl woonentiteiten (www.woon-project.be), dus binnenkort vraag ik zeker eens advies.

Vlotte en snelle levering waarvoor dank.

Dit is wat ik nodig had.👍

Zeer snelle en correcte levering

Duidelijk en makkelijk te bestellen , alles snel geleverd .

Slecht

Slecht Geachte meneer of mevrouw  Ik heb besteld om in thuis te ontvangen ik woon in Roeselare Groenestraat 83 Ik weet het niet waar is jullie magazine  Door de corona maatregel mag niet ver rijden zorg maar mijn bestelling thuis aub.  Groetjes Javad

Snel, klantgericht, correct

Snelle levering. Bij problemen snel en correct gereageerd.

Hoe omschrijf je perfect?

Professioneel kwalitatief product

Voldeed aan de beschrijving en stevig. Het eindresultaat is zeer geslaagd.

Vlotte services

Vlotte services ondanks de moeilijke periode waarin we verkeren.

SUPER SERVICE

Zelfs in dit Corona tijdperk was mijn bestelling perfect op tijd waardoor de werken konden doorgaan. Bedankt

Zeer correcte levering en communicatie.

Correct en snel. Enorm aanbod.

Perfect.

Niet zoals verwacht

Snelle levering Top. Product was niet goed verpakt en was niet hetzelfde als op de foto. Mvg Philip vdh

waar voor je geld

goede service. Snelle levering

Uitmuntend

Bestelling werd vlug geleverd, artikel kwal volledig overeen met de produktomschrijving

OK.

Vlotte levering, geen problemen.

Strikte levering

Er is niets op aan te merken, materiaal en verpakking in orde.

Redelijk snel geleverd in deze tijden.

Er is veel keuze op de website. Een vlotte internet winkel met een zeer goede klantenservice. Ik kreeg heel snel een antwoord op mijn vraag. Ik zal zeker de winkel aan andere mensen aanraden. Super.

positief

supersnelle levering geen enkel ongemak ondervonden... tevreden klant

Goed. Bestelling iets later ontvangen. Ter compensatie kortingcode gekregen voor volgende bestelling

Goed.

Vlotte service en mooi product

Niets op aan te merken, zeer mooi product en net als in de omschrijving

Zeer positief en duidelijk

Snelle levering, duidelijke website en snelle opvolging

eerste maal besteld, vlotte levering

top!

goede site, duidelijke producten

jammergenoeg paste de buisventilator niet 100% dus moet ik nog stukken zoeken, maar de site, de prijs en de dienstverlening zijn prima

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]