Geen ervaring

Het is mijn erste bestselling

Alles correct en snel geleverd

heel goed

goed verpakt en snel

Zeer klant en oplossingsgericht

Na een Eerste foute levering werd onmiddellijk het juiste onderdeel geleverd.

Eenvoudig en efficiënt, bravo!

Ik bestelde mijn aankopen op zaterdagavond en deze werden keurig op dinsdag geleverd, volledig binnen de verwachting. De bestelling op de webshop ging makkelijk, de betaling was (te) eenvoudig en de levering was zonder fout. Ik ben een tevreden klant.

Bezorging

Niettegenstaande het bijzondere tijden (corona) zijn is de levering tijdig en perfect gebeurt. Product is goed verpakt.

Orcon ventilatieunit

Correcte prijs en top service voor de levering. Weer een tevreden klant 👍

perfect

perfect

Aanrader!

Goede website met duidelijke omschrijving van de producten. Zeer correcte prijs en snelle levering. Top!

Sterk werk

een aanrader: ruim assortiment en snelle service

Zeer uitgebreid assortiment met duidelijke informatie; het pakket werd veilig en op de afgesproken datum en tijd afgeleverd. Bedankt ook van de meegeleverde nuttige handleiding! Duidelijk een topteam in en rond het bedrijf!

Sehr gut, schnelle Lieferung trotz Krise

Der Bestellvorgang war sehr unkompliziert. Die Ware wurde schnell geliefert trotz Krise. Vielen Dank

correcte weergave en behandeling van producten

ja ziet goed wat de prijs is, enkel mocht er iets meer uitleg bij de door mij aangekochte producten om meer zekerheid te hebben om het juiste product te kopen.

levering was snel, maar niet volledig

Het belangrijkste stuk uit mijn bestelling ontbrak (de ventilator), enkel de buizen waren geleverd… Nu zijn we een week later en zijn jullie het intern nog aan het onderzoeken, maar heb ik dus nog steeds geen ventilator… Met alleen buizen ben ik niet zo veel :-)

Alles precies zoals ik verwacht had van een online bestelling.

Duidelijke beschrijving van het product, correcte prijs en vlotte afhandeling van de bestelling binnen de verwachte levertijd. Doe zo voort. Dank u en tot de volgende keer !

overzichtelijke site, perfecte levering

ben tevreden met het aanbod, de website en de snelle levering

Vlotte levering

Overzichtelijke site, vlot bestellen en vlotte levering. Zeer tevreden!

Goede en betrouwbare service

Goed, snelle service en betrouwbaar. Alles kunnen bestellen op de site en had dit 2 dagen later al thuis.

Bestelling is vlot verlopen en geleverd.

De overzichtelijke website is eenvoudig in gebruik, vlotte bestelling volgens afspraak op het juiste tijdstip.

Overzichtelijk site, goede prijszetting, snelle levering.

zeer tevreden van de vlotte en correcte samenwerking

ik ben zeer tevreden door het samen contact leggen om tot de beste oplossing te komen voor beide partijen. zowel in verband met prijs als met efficientie . ook ben ik tevreden van de zeer vlotte levering, ook in deze moeilijke tijden van coronacrisis. Indien ik nog materiaal nodig heb wil ik jullie zeker opnieuw de kans geven om materiaal te kopen. Mvg Patriek

Super snelle levering, ook bij Coronavirus

Super snelle levering, ook tijdens Coronavirus. Goede prijzen. Goede kosten voor levering.

Sneek ontvangen

Prima dienst verlening.

Bestelde producten tijdig geleverd

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]