Rooster was beschadigd, wacht op oplossing

Direct na dat de rooster binnenkwam uitgepakt, bleek dat er een schade aan was. Direct een e-mail gedaan en kreeg vrij snel reactie. Of nieuwe rooster (15dagen wachten) of 10 %korting... Nu nog steeds in afwachting van bevestiging dat we een nieuwe krijgen. Ga er van uit dat dit ook snel in orde zal zijn. Rest wel alles ok

Zeer betrouwbaar en goed snelle levering

Correct en snel

Correct en snel

Perfecte afhandeling van bestelling, onmiddellijk respons indien iets niet voorradig is, plus vermelding van levertijd.

Levering in orde en binnen redelijke termijn

ok

Supersnelle en correcte opvolging + levering

Ik was op zoek naar een nieuwe rooster voor de dampkap en omdat de aannemer die de gevel kwam doen vroeger was dan verwacht, het ik vrijdag in de namiddag nog besteld. Maandag had ik het rooster al in mijn handen en kon het woensdag al geplaatst worden. Bedankt voor de snelle service!

Snel en correct.

Snel en correct.

gewoon gevelrooster besteld na 2 dagen hier thuis

vlotte levering geen probleem

Een top firma!

De volgende keer zou ik weer bestellen aan Ventilatieland.

Aanrader

Alles verlopen zoals verwacht.

ZAL IN TOEKOMST ZEKER NOG BESTELLEN

SNELLE EN JUISTE LEVERING

Duidelijke website. Correcte afhandeling.Thx.

Helemaal zoals het hoort!

Uitgebreide en correcte informatie op de webshop. Eenvoudige bestelling en betaling. Zeer vlotte levering. Het product was kwalitatief helemaal in orde. Top-service!

Snelle vlotte afhandeling zelfs in deze moeilijke periode, top.

Snelle vlotte afhandeling zelfs in deze moeilijke periode, top.

Snelle levering correct

In deze moeilijke periode was mijn vertrouwde leverancier gesloten. En moest een project snel afwerken . Ik kwam bij ventilatieland op hun site berecht en vond het nodige vitale onderdeel dat ene klant nodig had om verder zijn activiteit te kunnen uitoefenen . Ventilatieland leverde in 24 uur het nodige . Perfecte organisatie Dank .

Vlot besteld, snel geleverd.

Goede prijs, kwaliteit producten, perfecte service. Geel Bol of Amazon meer voor luchtfilters.

Correcte afhandeling

Na foute bestelling snel een antwoord gekregen, boven verwachting

Goed service

Absoluut een aanrader!!

heel snelle service

Zeer goede en snelle service

Ontevreden

De site vermeld bestellen voor 16.30 is morgen in huis! Dus ja doen we. Bestellingen mooi op tijd... en we kunnen dus gelukkig verder werken.... Doosje open. OEPS ze hebben een verkeerd goedkoper model gestuurd😡 5 dagen later eindelijk het juiste retour ticket maar nog steeds geen juiste ventilator. Maar het geld jaaaaa dat is al lang van de rekening .

snel en correct

vlot en top.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]