super tevreden!!

zeer fijne klantendienst, goed geholpen voor ik de bestelling plaatste een aanrader! ga zeker aanbevelen aan vrienden en klanten!!

Correct Optijd Leuke ervaring

Degelijke webshop

Keuze maken bestellen betalen en de dag nadien vlot geleverd

Perfecte service

Correct, snel geleverd,goeie prijs

Professioneel

Professionele bestelling en levering. Tijdsduur tussen bestelling en levering duurde iets meer dan 1 week.

Leuk als je je over niets zorgen hoeft te maken!!

Had mijn bestelling op Woensdag geplaats rond drie uur en verwachtte de levering de dag nadien. Toen er op Donderdag niets gelverd was heb ik vrijdag ochtend onmiddellijk gebeld en is de klantendienst onmiddellijk in gang geschoten. Toen ik tien minuten later naar buiten ging rond 09:15 uur stonde de wagen met de goederen voor de deur, wat voor mij nog steeds als een zeer snelle levering doorgaat. Klantendienst verwittigd en iedereen blij. Kort samengevat: een positieve ervaring en zal hier nog kopen indien ik één van hun produkten nodig zou hebben. Gert

Zeer tevreden!

Niet de eerste keer dat ik hier bestel. Uitstekend aanbod, weet telkens te vinden wat ik zoek.

Snelle en goede levering

Aangenaam eerste contact met de firma. Ik ga hier zeker nog bestellingen plaatsen.

Prijs kwaliteit prima,snelle leveri ng

Snelle levering !!!

Snelle en volledige levering

Alles volgens de afspraken afgehandeld en geleverd

Vlotte bestelling en levering

Alles correct verlopen.

Geleverd wat er werd gevraagd!

Echter op website stond product in voorraad en na bestelling kreeg ik dan een mail dat het niet morgen maar 3 dagen later zou geleverd worden?

Super bediening

Super tevreden

Negatief

Bestelling is nooit bezorgd. Wil geld terug

Snel geleverd. Goede omschrijving. Goede prijs.

Goede levering en vlotte communicatie

Ik had twee filters voor mijn D-systeem besteld aan een mooie prijs. Helaas kreeg ik maar één aan maar na een chatbericht kreeg ik binnen enkele dagen de tweede aan. Super!

In het weekend een ventilator en toebehoren besteld en zoals beschreven op dinsdag geleverd. Compleet en snel.

Quality products

Items arrived as expected, quality looks better than good.

alles wat je nodig hebt op 1 plaats

duidelijk, overzichtelijk, veel keuze en snelle verzending

Vlotheid!

Zeer vlotte en snelle levering. Absolute aanrader!

Heel Goed

Goede keuze. Juiste Prijs. Snel antwoord op mijn vraag. Snel geleverd.

Prijs kwaliteit!!!

Goed product

Duidelijke productinfo

Snelle service duidelijke productinfo met montagevideo's

correcte en snelle levering

correcte en snelle levering

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]