Het product zelf was oke , doch heel slechts verpakt waardoor het beschadigd is.

top product maar jammer dat het zo slecht verpakt zat. Het deksel heeft zelfs een bluts en verscheidenen krassen .

Op voorraad, maar toch niet tijdig geleverd

17/12 Bestelling geplaatst van producten op voorraad. Dag erop een mail waarbij gemeld werd dat toch niet alles op voorraad was. Bestelling zou op 21/12 uitgeleverd worden, op 21/12 nog altijd geen levering. Na telefonisch contact zou dit nagevraagd worden in het magazijn en een tracking doorgegeven worden. Tracking is voorlopig ook nog niet doorgestuurd.

Vlotte levering, vreemde communicatie

Ik ontving snel mijn bestelling op 24 december, maar in alle communicatie stond dat het op 7 januari pas geleverd zou worden. Toch een beetje vreemd.

Perfecte dienstverlening.

Vlotte bestelling en volgende dag geleverd zoals het hoort.

vlotte bestelling en levering

Vlotte bestelling en levering

Moet alles nog installeren is nog niet voor direct.

Een ramp !!

Duurde 10 dagen alvorens de creditcheck in orde kwam omdat er verkeerd werd opgezocht. Dan kon er plots niet langer via de webshop besteld en aangepast worden maar moest alles via email zoals in 1994. Als overmaat van ramp werd het adres van de account door jullie niet meegenomen en werd er dus op een verkeerd adres geleverd. Een totale ramp dus ! U bent duidelijk nog helemaal niet klaar voor zakelijke klanten die op tekening willen kopen !

Lange levertijd

Op zich niet erg, maar probleem was dat post NL geen buizen van twee meter vervoert. Wel gaven zowel ventilatieland als Post NL aan dat pakket onderweg was. Drie dagen geduurd en twee telefoons van mij eer duidelijk was waar pakket was.

Alles keurig aan de deur geleverd enkel wat later dan gepland omwille van de feestdagen

fantastisch

bestelde buizen waren te lang voor gratis transport. Jullie hebben spontaan voor een oplossing gezocht om deze kosten te besparen. Heel erg bedankt!! zeer tevreden!!

doet wat het moet doen

voldoet aan de verwachting

vlot geleverd; spijtig genoeg moeten terugsturen, maar dat ging heel vlot

Vlotte en correcte service

Ik had een extra vraag over een terugslagklep die binnen een paar uur beantwoord werd, ook de levering was snel en goed op te volgen!

Eerlijke prijzen en perfecte communicatie!

Van de eerste tot de laatste moment perfecte communicatie en geweldige prijzen! Wordt zeker aanbevolen ;-)

Zeer correct

Na de matig omschreven lengte van mijn bestelde kachelbuizen werd de retour direct aanvaard. Zeer professioneel en correcte webwinkel!

Alles is vlot verlopen

Alles is vlot verlopen

Alles perfect zoals gevraagd en de dag nadien al in huis

Na bestelling vlug geleverd

Zeer stevige en mooie ventilatierooster , spijtig genoeg werkt hij niet met mijn badkamer ventilatie . Toch zeker een aanrader voor een zeer goede prijs !!!!

Snelle en correcte behandeling van de goederen en levering

Een ramp !!

Beste, Mijn laatste bestelling van 5/12 !! was en is nog steeds een ramp : De bestelling was eerst opeens niet meer op voorraad, terwijl op de site alles wel op voorraad bleek. Dan bleef de verzending uit, en nu 15/12 is deze verzending nog STEEDS NIET GELEVERD !!! Daar wij als professioneel installatiebedrijf reeds een plaatsingsdatum van 12/12 hadden vastgelegd, hebben wij in allerijl andere leveranciers moeten aanspreken om alsnog ons materiaal geleverd te krijgen op 12/12. Dit betekend dat we nu alles dubbel hebben moeten aankopen, en dat als het materiaal van bij ventilatieland OOIT geleverd zal geraken wij dit gewoon in ons magazijn moeten stockeren in de hoop dat we dit dan ooit voor een andere klant zullen kunnen gebruiken. Deze ervaring maakt dat wij niet zo snel meer geneigd zullen zijn om nog via ventilatieland.be te bestellen. beste groeten, Jochen Cox Zaakvoerder elektro Cox bvba

Goede producten maar levertijden respecteren ze niet

Bij levering stond bij een paar producten 1 tot 3 werkdagen, uiteindelijk na een mail en 4 telefoontjes 1 product van de 15 aangehad na 7 werkdagen. De volgende dag de rest aangehad. Daar waren nog 2 riempjes tekort bij. 6 besteld, 4 aangehad. Als bij de levertijd nu had bijgestaan max 14 dagen had ik hier minder problemen meegehad. Bij 2 telefoontjes werd ook gezegd dat het de volgende dag ging geleverd worden en dat waren leugens.

Heel overzichtelijke en uitgebreide catalogus!!

Na 38 jaar dienst was een ventilatie unit die instond voor de input van verse lucht defect gedraaid. Ik vond bij jullie de juiste vervanging en sturing en was verbaasd wat er nu al voorhanden is. Volgend jaar vervang ik sowieso de andere unit die instaat voor de afvoer van de binnenlucht. Wordt dus nog vervolgd...

vlot en vriendelijk

Vlot en vriendelijk

Uitstekende service

Correcte en vlotte dienstverlening

Snel, duidelijk, makkelijk en correct

Ik heb al een paar keren iets besteld via jullie site. Alles is makkelijk en duidelijk. Je weet precies wat je koopt. Men laatste bestelling was met een langere levertijd en dat wordt ook regelmatig aangegeven. Nog voor je moet betalen! Dus de keuze ligt dan totaal bij jezelf. Uiteindelijk was het bestelde artikel nog anderhalve week vroeger dan verwacht. Daar word je altijd blij van. Dikke duim.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]