Prachtig gewoon.

Tip top op in orde en geregeld, niks slecht te zeggen.

Alles goed verlopen, goede ontvangst bij ophaling

Goede en correcte afhandeling

Bestellingen worden snel en goed afgehandeld

Comunicatie niet optimaal

Heb woensdag 04/12 een bestelling geplaats heb 1deel vrijdag 06/12 1deel ontvangen maar tot vandaag heb ik belangrijkste en duurste deel nog niet ontvangen + de communicatie verloopt stroef

my case is not closed :(

why are you sending a feedback right now?

bestelling zeer vlot levering een pak minder

Ik wil wel beoordelen maar via jullie transporteur Post NL wordt elke dag de levering verschoven. Heb de rooster nog steeds niet ontvangen !!

Je vind er alles wat je nodig hebt.

Complete service. Snel antwoord op je vragen.

Snelle levering en straffe prijzen

Wij hebben al enkele malen besteld op ventilatieland.be. Telkens hebben we een scherpe prijs gekregen en de levering na enkele dagen. Als er iets te kort is op de werf zijn wij vaak sneller geholpen op deze website dan de stukken te halen bij een traditionele groothandel.

Very good delivery time and product was as described

The product was as described, easy to install and use, and fit its purpose perfectly.

Alles is verlopen zoals het hoort

Het toestel was sneller hier als verwacht en werkt goed. Nu stellen we echter wel vast dat het CO2 gehalte in de woning snel stijgt als we aanwezig zijn en dat we buiten ventileren nog op zoek moeten gaan naar andere methodes om het CO2 gehalte laag te houden.

Snelle service, degelijke informatie en correcte prijszetting

Ik heb reeds meermaals iets besteld voor de binnenventilatie. Steeds goede informatie verkregen en zonder problemen een artikel omgewisseld. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Snel en vriendelijk

Snelle service, mooi aanbod en vriendelijke afhandeling

Slecht

Jullie geven niet wat de klant bestelt en als de klant dan een mail stuurt voor de na bestelling doet de koerier het niet dus ik beveel jullie ni aan als vrirnden of kennissen info vragen er over

correcte behandeling, opsturen vrij traag

Het materiaal komt altijd aan, geduld is nodig, some kan het even duren tegen het materiaal er is (2-3 weken).

Super service

Super service

Voor herhaling vatbaar

Zeer vlotte behandeling van mijn aankoop. En snel geleverd, de dag na bestelling.

Snel en perfect!

Levering de volgende dag! De prijs was ook behoorlijk goed! Alleen zou het gamma nog uitgebreider mogen zijn. Dan zouden we hier nog veel meer kunnen bestellen! We houden zeker de site in 't oog als we iets nodig hebben!

Vlotte levering en goede uitleg

Duidelijke omschrijving op de website en snelle levering.

Correctbedrijf

Uitstekende informatie over product,snelle levering en leuke kleinigheid( snoepjes)

Knap product om de luchtkwalilteit in de klassen van onze school te verbeteren.

Na de overschrijving is het pakket vlot geleverd. Prima verpakt en zonder veel leeswerk gemakkelijk in gebruik.

Top materiaal

Snelle levering, kwaliteits materiaal zeker aan te raden!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede en snelle service

Goede web winkel

zeer stil toestel, eenvoudige bediening

goeie eerlijke internetwinkel

top

een eerste bestelling gedaan, alles was snel en correct geleverd, een 2de bestelling gedaan, snel geleverd, maar er ontbrak een artikel. dit werd onmiddellijk opgelost en de volgende dag was het in huis! Dit noem ik pas service, vele bedrijven kunnen hier veel van leren!

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]