Goederen conform verwachting en netjes geleverd.

Vlotte website, alles perfect verlopen.

zending compleet, prima kwaliteit, logistieke ramp!

Betaling op rekening niet mogelijk voor levering in België. 8/9 dagen na uitgevoerde spoedbetaling werd deze pas gevonden door de firma en konden de goederen gepicked en geleverd worden. Uiteindelijk nog een dag na opgegeven levertijd geleverd. Tussentijdse communicatie niet concreet en verschuilend achter 'andere afdelingen', vol met termen als 'zo spoedig mogelijk', 'we gaan proberen' etc en mist hulpvaardige attitude. Zending wel compleet en van prima kwaliteit.

Vlotte service en levering.

Alles is zeer vlot verlopen.

Snelle levering; uitstekende service

Correcte afhandeling van mijn bestelling. De zakjes speculoos (als cadeautje) werden ook goed gesmaakt.

Goede en correcte service!

Alles duidelijk vermeld in mail en website.

service en prijzen zijn top!

Prima producten tegen straffe prijzen. Service, levering ook helemaal in orde.

Perfecte afspraak

We zijn tevreden over het correct afhandelen

Vlotte snelle afhandeling en levering! Top

Correcte prijs en uitstekend verpakt bij het versturen

Volgens omschrijving geleverd

Kleine vertraging bij levering maar zeer goede prijs qualiteit verhouding.

Goede prijs en snelle levering.

De producten hebben een correcte prijs en de levering is snel en correct gebeurd.

Zoals ik het verwacht, denk ik wel

Besteld, geleverd, geïnstalleerd en heel tevreden

Prima service én product

Ik bestelde filters voor Vent-Axia Sentinel. Prima product, snelle verzending en meer dan OK qua prijs.

Correcte en snelle service

Tot vandaag nog niets ontvangen

Geen product ontvangen :-(

Goede service, maar verzending problematisch

Er waren een aantal problemen met de verzending. De klantendienst was steeds professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Helaas werd niet alles correct doorgegeven, en heeft het probleem met de verzending langer aangesleept dan nodig. Uiteindelijk 16 dagen tussen initiële bestelling en levering. Ik heb de materialen nog niet geïnstalleerd, dus ik kan nog niet veel vertellen over de kwaliteit, maar het stemt in elk geval volledig overeen met de beschrijvingen op de webshop.

goede producten jammer dat ze niet op tijd geleverd werden

op de site staat vermeld dat als je voor 16u30 besteld dat dan je pakket de volgende dag geleverd wordt, dit was helaas het geval niet. bevestigings mail gekregen 16u17 van mijn bestelling, de volgende dag zag ik dat mijn pakket nog niet verzonden was maar in magazijn was. vrijdag middag krijg ik mijn track en trace code en staat er dat ze zaterdag zullen leveren, helaas is die zaterdag ook niet geleverd en kon ik dus in het weekend mijn ventilatie niet plaatsen. maandag rond de middag mijn pakketje ontvangen. de producten waren geleverd zonder schade en van goede kwaliteit, ik zou hier nog bestellen maar hoop dat het dan wel in orde komt met de levering.

goeie prijs, snel en correct geleverd

Snel teruggevonden op de website wat ik zocht, Goeie competitieve prijs Levering correct en zeer snel! top voor mij

Ging allemaal goed en snel

Is voor herhaling vatbaar

Snelle levering en zoals beschreven

Gemakkelijke site om iets te zoeken en correcte vlugge afhandeling

Positieve ervaring met Ventilatieland.

Ons bedrijf is tevreden over de snelle levering van onze bestelling.

Gewoon goed

Bestelling al na één dag geleverd Besteld onderdeel past beter dan het echte.

Snel en goed

Snel en goed

supersnel

Advies gevraagd, snelle deskundige reactie, besteld en bijna onmiddellijk geleverd. Kan niet beter!

Perfect verder geholpen van bestelling tot levering.

Alles is heel vlot verlopen. Ik had een bestelling geplaatst maar omdat er nog niets alles was heb ik alles 1 dag later gekregen dan gezegd was. Heb ook snel reactie gekregen dat pakket later zou zijn. Samen met de reden waarom. En als compensatie 5 euro korting bij de volgende aankoop. Zeker een aanrader om mensen door te sturen. En in de toekomst zelf nog te bestellen.

Vlotte communicatie en Levering

Product is aangekomen zoals omschreven , geen beschadiging geen gedoe. Gewoon Top!

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]