Zeer vlot en correct

Uit eerdere positieve ervaring met Ventilatieland besloten opnieuw bij hen te bestellen. Zeer vlotte levering van hoogwaardige producten.

Goede ervarinh

Vlotte levering

alles naar wens goede prijs kwaliteit en snelle levering

snel gevonden wat ik nodig had uit de grote keuze ,en verder alles vlot verlopen van bestelling tot levering .

Snel, correct

Positief

Bestelde materialen correct ontvangen.

Ik heb voornamelijk wat leidingwerk voor ventillatie besteld. Deze verscheen 2 dagen later perfect aan mijn deur.

snelle levering, correct product

snelle levering, correct product

Gewoon heel goed

Vriendelijk aan de telefoon

Goede prijs en snel geleverd

Snelle levering Goede prijs Overzichtelijke shop

Ik ben tevreden over mijn bestelling

correcte behandeling en verwerking van de bestelling

Top !

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

belofte maakt schuld

2x bestelling gezet, 2x niet tijdig geleverd wat best lastig is. verder geen opmerkingen maar toch behoorlijk teleurgesteld.

alles is vlot verlopen

Alles is snel en vlot verlopen. Snelle levering en niet duur.

Snelle accurate levering!

Website is erg overzichtelijk, levering is snel en juist, ook bij de kleine hoeveelheden die ikzelf heb besteld. Contact met de helpdesk was ook zeer snel gelegd.

ik was zeer teleurgesteld dat de wachttijd zo lang was

op jullie website staat levertijd 3-5 werkdagen ik moest 8 dagen wachten en toen kwam er nog een volle week bij toen ik in jullie magazijn mijn bestelling kwam ophalen was die niet compleet ik heb in totaal bijna 4 weken mogen wachten tot alles bij mij thuis was ik heb ter compensatie 5% korting gekregen wat ik wel weer aardig vond :) jullie zijn een bedrijf met topmateriaal alleen jammer van de tijd...

tot hier toe,heel goed

een goede ervaring

top

het materiaal is zoals omschreven zeer goede kwaliteit en snelle en correcte levering

Top services en levering

Goed overzicht van keuzes Goede levering

Goede prijs kwaliteit

Bestelling was heel vlot verlopen, goed ingepakt. Overzichtelijke website en prima prijs kwaliteit ...

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Een goede service een zeer behulpzaam bij problemen

correcte snelle levering

Correct en klantvriendelijk

Ondanks dat bestelling op maat moest worden gemaakt en besteld, werd er goed gecommuniceerd en verwachte datum van levering werd nageleefd en bestelling in goed beschermde doos aangekomen.

Snelle levering en vlot bereikbare klantendienst

Dit was mijn eerste bestelling bij ventilatieland, goeie service en uitstekende levertermijn. Duidelijke informatie betreft de bestelling: zowel voor, tijdens als na bestelling (track & trace). Bedankt! Er waren problemen met de online betaling maar na een nieuw order in te leggen was dit opgelost. Het resterende openstaande order werd door klantendienst verwijderd.

vlotte ervaring online en ook wat betreft levering aan huis

zeer goed

Producten voldoen aan mijn verwachting.

Alles in orde Enkel een dagje later geleverd dan verwacht. Daardoor kon ik tijdens de late namiddag een uur niet aanwezig zijn. Net op dat ogenblik werd zoals gevraagd via een brief op voordeur het pakket netjes afgeleverd onder de carport achter huis. Waarschijnlijk heeft de bezorger me nog willen bellen. (Onbekend nummer) Was te laat om op te nemen. Alles ok

Goede webwinkel

Zeer vlot besteld, materiaal conform de beschrijvingen. De levertijd liet wel wat op zich wachten (> 1 week) voor artikels op stock, wat sneller zou moeten gemeld worden.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]