Perfecte afhandeling

Bij bestelling een item niet om voorraad. Dag erna een'mailtje met latere bezorgdatum (paar dagen later), kortingbon voor volgende bestelling ter compensatie. Levering op afgesproken dag. Super tevreden!

Zeer vlotte levering en duidelijke instructies.

Alleen een beetje jammer dat één product niet voorradig was.

Alles vlotjes verlopen.

Ik heb geen klachten en ga hier zeker terug bestellen.

goede producten - snelle levering - zeer tevreden

goede producten - snelle levering - zeer tevreden

Zeer ok

Mooie en vlotte service

Bestelling is geleverd zoals beloofd en ook de ventilator is zoals hij omschreven is

Bij langere levertermijn direct gecontacteerd en direct oplossing aangeboden.

Dienstverlening is super. Men doet er alles aan om te helpen.

Super service

Super service , snelle levering , kwaliteit en de factuur was direct in orde wat als zelfstandige veel tijd bespaard gewoon top

goede service

goede service

Vlot levering en communicatie

Nooit problemen geweest, alles geleverd zoals besteld via hun site.

Doet wat het moet doen

Uitstekende service. Ze doen wat je verwacht, en dat binnen de beloofde termijn. Producten zijn van een zeer degelijke kwaliteit.

Helemaal niet goed

Ik heb mijn pakketje al meer dan 2 weken terug gestuurd en heb mijn geld nog steeds niet terug gekregen

Professionele en vlugge aanpak

Geen "stille" ventilator

De ventilator die als een stille werd beschreven maakt spijtig genoeg evenveel lawaai als een standaard goedkoop model van 20 euro die ik ermee wou vervangen. Opgelet, deze ventilator heeft ipv 4 op de hoeken, slechts 2 bevestigings schroeven die op de middellijn gelegen zijn en dan nog vlakbij het gat van 100 cm!! Hierdoor kan je meestal geen passend gat meer in je tegel boren en dien je de ventilator te lijmen met tec7.

zeer goed

Prima, alleen werd het pakket bij de buren ingeleverd zonder notitie daarvan. Maar dat is jullie niet te verwijten. Prima gedaan thanks. Hayte

Alles is super.

Vrij lang moeten wachten maar levering in orde en toestel ook.

De levering duurt erg lang. Materiaal was goed ingepakt met duidelijke gebruiksaanwijzing. Komt overeen met de info online.

Zeer hulpzaam

Mensen zijn zeer hulpzaam, geven goed advies. Ik had wel vrachtschepen en heb gewoon kunnen retourneren.

Prima prijs kwaliteit en uitgebreid aanbod.

Website is heel overzichtelijk. Groot aanbod. Aangezien verbouwen al genoeg geld kost zoek ik steeds naar de beste prijzen, ventilatieland kwam er als beste uit voor de dingen die ik nodig had. Heb ventilatieland reeds aanbevolen aan kennissen die nog ventilatie nodig hebben. Ventilatieland doe zo verder :-)

Snel en betrouwbaar

Ik had luchtfilters besteld voor mijn vasco d400 ventilatiesysteem. Deze werden netjes op tijd geleverd. Verder geen opmerkingen.

Heel tevreden !!!

Snelle levering de volgende dag al, en goed verpakt is voor herhaling vatbaar

Direct reactie ,bied oplossing aan om minder verzendingskosten te hebben,vlotte service en verzending

Alles 100 procent verlopen!

Kan deze manier van bestellen aan iedereen aanbevelen!

Prima product en snelle levering

Prima product en snelle levering

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]