Correcte service

Goede website en snelle levering.

duidelijke website, correcte tarieven, vlotte levering

op zoek naar nieuwe filters voor onze ventilatie vond ik zeer gemakkelijk wat ik nodig had. met correcte tarieven , en vlotte levering.

Gemakkelijk gevonden wat ik wou aan een eerlijke prijs

Duidelijke site ,eerlijke prijs en snel geleverd

Good prices and quick delivery

Excellent transaction; website highly recommended!

Problemen met levering

In eerste levering zat verkeerde inhoud, teruggestuurd. In tweede levering ontbraken stukken, de stukken werden nagestuurd. Uiteindelijk kwam alles na 2 weken in orde, maar het kostte me veel telefoontjes en tijd. Zonde, want jullie aanbod is uitgebreid en goed geprijsd.

Netjes en snel geleverd, doe zo verder :-)

Product snel geleverd

Product is perfect

Uitstekend bedrijf

Prijzen lijken gemiddeld gezien correct. Bij alle communicatie die ik heb gehad met Ventilatieland ben ik zeer vlot en correct verder geholpen. Ik heb ook hun vestiging in Eindhoven enkele malen bezocht en naar mijn mening geeft het personeel een gemotiveerde indruk en denken zij graag mee met de klant. Dit kwam vooral tot uiting na het plaatsen van een order van diverse kanalen en hulpstukken waarbij ik bij 1 hulpstuk een verkeerde afmeting had besteld. Dit werd voortijdig opgemerkt door de magazijnbediende en is meteen per mail bevraagd en nadien aangepast, zonder tussenkomst van transport en retourzending. Ik geef net geen 10 omdat ik het beeldmateriaal op de website verwarrend vind. Voor alle hulpstukken zijn dezelfde foto's gebruikt. Men moet hierdoor ontzettend goed opletten en de omschrijving goed lezen omdat je op deze manier geen visuele controle hebt.

Alles zoals beschreven

Snelle levering, en zoals vermeld op de website. Communicatie met klantendienst verloopt soms wat stroef. Maar uiteindelijk alles opgelost.

Correct

Vlotte levering en product voldoende aan verwachting

Uitgebreide keuze en snelle levering

Op zondag besteld, op dinsdag geleverd! Uitstekend product en goed verpakt.

Prima !

Snelle en correcte levering. Bij defect een nieuwe ventilator ontvangen en de oude niet hoeven terug te sturen. Aanrader !

product voldeed niet aan de gestelde eisen, maar de nazorg van de klantendienst is top!

correcte levering en goede communicatie over levering en dergelijke. Het product zelf was echter niet wat we er van verwacht hadden en we hebben het uiteindelijk niet kunnen gebruiken. Ventilatieland heeft dit rechtgezet. Uiteindelijk toch een tevreden klant!

Tip top alles volgens afspraak

Na de bestelling geplaatst te hebben, kreeg ik direct een dag van levering en uur(tussen 11u35 en 14u15). Post.NL bracht levering om 11u45 dit noem ik echt timing. Pak was perfect verpakt zodat er geen schade kon ontstaan. Nadien klantendienst gevraagd om hoeveel garantie ik nu echt kreeg 6jaar werd mij bevestigt, waar ga je dit nog vinden. Zeker omdat het om een ventilator gaat met een extra grote diameter. Voor mij is dit een koopje met een zeer goede service en een klantvriendelijke telefoniste.

Wacht na 8 dagen nog steeds op de levering van op voorraad zijnde goederen

Dinsdag besteld om 16u45, volgens website levering 's anderendaags indien besteld voor 16u30. Ik voeg dus toe in opmerking dat indien de levering alsnog de dag erna kan plaatsvinden dat dit op het thuisadres mag gebeuren. Zoniet de dag erna op de werf. Heb daar de ganse dag gewacht en heb enkel voorbereidingen kunnen doen. Na een telefoontje met de klantendienst toch een track en trace ontvangen met melding dat het pakket zaterdag zou geleverd worden. Heb dan aan de klant gevraagd aanwezig te zijn. Deze heeft niemand gezien. Nu is het pakket terug naar de afzender zogezegd door een fout afleveradres. Ik wacht dus 8 dagen na bestelling nog steeds op de goederen.

Heldere website en zeer vlotte service.

Ik heb een klein aantal onderdelen besteld. Website was helder (foto's toelichtingen, ..) Bestelling was vlot en leveringsdatum was zoals gepland. Indien nodig maak ik ongetwijfeld opnieuw gebruik van ventilatieland.be

Product voldoet 100% aan de verwachting!

ik kom zeker nog terug bij ventilatieland;

Alles perfect gelopen

Goed advies voor aankoop, snelle levering.

op afgesproken tijd en juiste kwaliteit geleverd

Prijzen zijn goed , systeem gemakkelijk om te bestellen en te betalen , de omschrijving en foto's van het gevraagde product zijn voldoende duidelijk en levering gebeurde op afgesproken tijdstip in een doos met beschermfolie er in . Perfect .

Slecht

Er staat op de site voor dit uur besteld morgen in huis een week heb ik moeten wachten op me materiaal plus de buizen waren allemaal beschadigd Weet nu niet als het aan post nl lag of aan de firma zelf mvg

Zeer correcte en snelle levering. Prijs / kwaliteit is zeer goed.

Zeer correcte en snelle levering. Prijs / kwaliteit is zeer goed.

Zeer goede service

Afspraak netjes nagekomen . Snelle levering

Snelle levering en de ventilatie doet wat ie moet doen!

Snelle levering Prijs kwaliteit in goede verhouing

Snel en correct.

Alles snel geleverd zoals ik het besteld had.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]