Pluspunten

Er werd onmiddellijk gereageerd na telefonisch contact.

Communicatie. Ik heb zelf moeten bellen om te weten wanneer het product ging komen.

Pluspunten

Directe duidelijk bij het plaatsen van een bestelling

Indien één of meerdere items van een bestelling tijdelijk niet leverbaar zijn, dan zou een mail met een melding hiervan handig zijn. Nu moesten wij zelf eerst naar onze bestelling gaan zoeken om dan te zien dat er items tijdelijk niet beschikbaar waren

Pluspunten

Stipte en correcte levering

Pluspunten

Zeer correct, snel verzonden, goed verpakt, aanrader!

Pluspunten

Toen ik belde omdat mijn bestelling er nog niet was op de dag die aangegeven werd en belde om de status op te vragen werd ik bijzonder vriendelijk geholpen, men belde me zelf terug en de levering werd nog de dag zelf uitgevoerd. Top medewerkers daar!

De levering van de bestelling was later dan aangegeven op de verzendbevestiging

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

10 op 10

Pluspunten

Zeer correcte prijs en afgesproken leveringstermijn. Duidelijke instructies op de website hoe je eea monteert en aansluit.

Pluspunten

Vlotte bediening, er is meestal voorraad.

Misschien een nog eenvoudiger methode om online te bestellen. Mensen die niet zo goed overweg kunnen met een computer raken makkelijk verstrikt....

Pluspunten

Alles is snel en correct verlopen. Dank u

Pluspunten

Pluspunten

zeer vlotte levering, duidelijke communicatie

Pluspunten

CO2-meter besteld, werd geleverd zoals beloofd en lijkt in orde te zijn. Geen aanmerkingen

Pluspunten

Zeer snelle en verzorgde levering.

Pluspunten

Snelle afhandeling. Duidelijke website!

Pluspunten

Snel en vriendelijk

Pluspunten

correcte en snelle levering. telefonisch contact : zeer vriendelijk

Pluspunten

Uiterst snelle levering Keuzeaanbod groot genoeg Voldoende info per product

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed aanbod

Aflevertijden respecteren

Pluspunten

prijs zeer goed

meer promotie maken

Pluspunten

Goede opvolging Goede levering

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]