Pluspunten

PERFECTE VEKOOP EN AFHANDELING

GEEN IDEE

Pluspunten

Bestelling werd onberispelijk en snel afgehandeld. Miniem administratief foutje bij de verzending.

Niet tijdige levering was te wijten aan duidelijke onwil van de chauffeur van PostNL. Wat goede wil van de betrokken chauffeur zou veel onnodige vertraging vermeden hebben.

Pluspunten

De verkochte producten worden terug genomen zelfs als ze gebruikt zijn , Het terug sturen is dan ook nog gratis .

Is het mogelijk om een vast contact persoon voor een zaak .

Pluspunten

Snelle levering! Goede prijzen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlugge correcte levering

Doe zo voort

Pluspunten

snelle service, goede prijzen (toch voor de producten die ik kocht), duidelijke website.

geen die ik zo direct kan bedenken

Pluspunten

correcte levering

Pluspunten

Goede prijs. Snelle afhandeling. Tracking duidelijk.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levering was correct

Geen informatie over tijd van levering. Levering werd gewoon op straat achtergelaten aangezien er niemand thuis was. Gelukkig viel ons oog erop (was weggewaaid met de wind) want anders waren we de levering kwijt... Dit is niet aanvaardbaar.

Pluspunten

snel en in orde

Gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Supersnelle afhandeling en levering, aanrader !

Pluspunten

SNELLE LEVERING

Pluspunten

Snelle reactie en correctr levering

Pluspunten

Goede site. Vlotte en korte levertijd.

Pluspunten

Super , aanrader , snelle levering.

Geen, doe zo verder

Pluspunten

goed service

Pluspunten

Snel geleverd en badkamer ventilator werk perfect en met weinig geluid. Wij zijn heel tevreden!

Pluspunten

Snelle levering zoals beloofd, goederen voldoen aan verwachtingen.

Pluspunten

Snelle levering en alles was goed ingepakt

Pluspunten

Gweldige service en snelle levvering

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]