Pluspunten

Zeer goede service.

Niks

Pluspunten

Veel kennis in huis en snelle levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Verkoopprijzen materiaal zijn zeker scherp

Ventilatieadvies heeft 3 weken op zich laten wachten. Voor 100 Euro vrij beperkt en ook weinig toegevoegde waarde, je zoekt het beter zelf op, is niet zo moeilijk. Er wordt bvb. niets in gezegd over het inregelen na installatie, toch wel een belangrijk aspect....

Pluspunten

zeer snelle levering

Pluspunten

Snelle en correcte levering Goede kwaliteit van producten

Pluspunten

Laageinde prijs en correcte levering.

Pluspunten

Geen problemen, snelle verzending en netjes geleverd.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

correct en zeer snelle levering

Pluspunten

Goede informatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte prijs voor degelijke ventilator

Toen ik telefonisch contact opnam met een specialist alvorens te bestellen om het verschil tussen een E01 en E02 versie te weten kon ze me alleen vragen om de technische fiche te vergelijken (wat ik al gedaan had) maar "ze zou het echt niet weten!" De mevrouw heeft het dan doorgegeven aan een echte specialist en die zou mij terugbellen. Dit gebeurde ook maar toen ik afnam na 3 beltonen was de lijn weeral verbroken( Ik weet dit want de man liet een bericht na waarin hij me verwees naar een email adres). Ik heb uiteindelijk zelf het antwoord gevonden door de technische tekeningen te gaan vergelijken.... mooie hulplijn.

Pluspunten

perfect, dag nadien geleverd met zelfs extra terugslagklepjes. top

Pluspunten

correct en snelle levering

Pluspunten

Groot aanbod

Pluspunten

Snelle levering, materiaal in orde.

Pluspunten

netjes afgeleverd.

gratis terugslagklep, die wel bij de ventilator geadverteerd stond, was niet bijgeleverd.

Pluspunten

Na bestelling een vlotte communicatie omtrent levering. Ook de levering gebeurde op aangekondigde dag en was correct

Pluspunten

Pluspunten

Correcte en snelle levering

Pluspunten

Goede service en directe communicatie mogelijk, zelf online

Technische fiches uitbreiden

Pluspunten

Kwalitatief product voor een mooie prijs!

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]