Pluspunten

Snelle afhandeling Diverse artikelen aan een eerlijke prijs.

Doe zo verder

Pluspunten

snelle en correcte levering

geen

Pluspunten

Prima! Een voorbeeld bedrijf.

Pluspunten

Beste. Na mijn 2de bestelling ben ik super tevreden met de snelle levering en vooral de registratie van betaling en levering via mail

keep on the good work

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit!!!

Niks op aan te merken

Pluspunten

suppersnelle en correcte levering

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakking. Product voldoet prima

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geleverde producten zijn zoals omschreven in de site.

Levering was niet zoals het hoort. Het pakket lag over de poort ( hoogte ongeveer 210 cm ) wanneer we thuis arriveerden. Hoe ie een vraagteken voor ons. We konden de poort niet automatisch openen. Goederen waren gelukkig niet beschadigd. Leveringsbon is door ons niet afgetekend vermits we niet aanwezig waren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs Snelle levering Verschijnt snel bij zoekactie Google

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

compleet gamma en overzichtelijk en vergelijkingen met adiviezen aangaande kost en meerwaarde, een voorbeeld Orcon.

niveau houden

Pluspunten

Snelle levering en groot aanbod.

Pluspunten

correcte afhandeling

Pluspunten

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling. Goede communicatie ivm orderstatus

Pluspunten

goede communicatie

Pluspunten

vlugge en correcte verzending het bestelde voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Duidelijke, overzichtelijke website met competitieve prijzen. Ook de klantendienst werkt optimaal en snel. Vraagje gehad over het aangekochte product en onmiddellijk werd er op een correcte, aangename en vriendelijke manier gereageerd. Daar bovenop is er ook nog een heel snelle levering ! Zeer sterk aan te bevelen dus !

Pluspunten

correcte service, zelfs correctie van foute levering dat pas maanden na levering duidelijk is opgemerkt

stock aanduiding van producten op site is niet altijd correct met de werkelijkheid.

Pluspunten

Schitterende service!! Een echte aanrader!

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]