1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Opnametijd telefoon

Ik ben eigenlijk niet tevreden, total niet. Na bestelling niet juiste hoeveelheid gekregen. Niet gemeld door ventilatieland ondanks ze op de hoogte waren van dit.. Na week verlof ventilaland heb ik dan gebeld voor de fout. Daar dan antwoord, sorry mijnheer u heeft een backorder voor de rest. Wordt zeker geleverd deze week. Week verstreken, geen pak toegekomen met rest. Zonder verwittigen. Heb week daarna terug gebeld, dan terug het antwoord: we waren op de hoogte dat we het niet binnen hadden. We zullen je een ander voorstel doen. Ik hekel het niet verwittigen van de klant bij problemen, en dit tot verschillende malen toe!! Er was mij ook de belofte gemaakt dat ik de BTW nummer kon laten vermelden na de opmaak van de faktuur, was niet mogelijk tijdens bestelling. Bij mijn telefoongesprek daarna, zei men dan dat dit niet meer mogelijk was. Ondanks de belofte.

2 sterren: slechter dan verwacht

Levertijd niet zoals beloofd Na 2 a 3 dagen pas antwoord op E mail

Pluspunten

Aantrekkelijke prijzen, goede service

Kunnen opvolgen wanneer je pakje vertrekt en wanneer het zal aankomen !! Ook verwittigd worden dat er een artikel word nagestuurd

Pluspunten

Snelle levering Goedkoop

Pluspunten

vlot

1 item was licht beschadigd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Amper opvolging bij problemen/foute leveringen. Verkeerd geleverd, een goedkoper type doorgestuurd gekregen (ongeveer 40 euro verschil in prijs), gemaild, gebeld en foto's doorgestuurd. Blijft maar aanslepen terwijl ik in feite geen nieuws heb wat er nu moet gebeuren.

Pluspunten

Correct snel

Pluspunten

Uitgebreid aanbod Goede website

Communicatie over de levering: bevestigingsmail wanneer de goederen worden geleverd

Pluspunten

Vlotte levering en afspraken worden nagekomen. Een ontbrekend product bij de levering, werd zonder probleem na geleverd

nihil

Pluspunten

Keuze die ik elders niet vond, voor zeer mooie prijs.

Pluspunten

Ik ben erg tevreden van de levering en de ventilator. Doe zo verder!

Pluspunten

Goede uitleg over de producten. Door de informatie op de website ben je ook zeker van datgene wat je koopt is wat jij zoekt. De beloftes van de toestellen worden ingelost. Vlotte en snelle leveringen.

Misschien de code voor de tracking van het pakketje meegeven aan de klant want dit was moeilijk om te weten waar het pakketje zich bevond?

Pluspunten

snelle juiste levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke klantendienst

Men liet zelf geen bericht over de vertraagde levering van het product door hun leverancier. Ik dacht dat het product was verloren gegaan toen ik na drie weken nog iets had ontvangen.

Pluspunten

goede en snelle levering duidelijke site

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

Duidelijke website, goede prijs-kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

snelle levering (in de vakantieperiode) tegen een goede prijs. aansluitstukken in 250 mm vindt je niet overal direct uit voorraad.

de verpakking werd gedeukt afgeleverd maar er was geen enkele schade aan de stukken. misschien sterkere dozen gebruiken.

Pluspunten

Snelle levering, correcte afhandeling. Ook voor kleine bestellingen.

Pluspunten

Uitgebreid aanbod, meer dan correcte opvolging (zelfs via mailtjes). Kortom een webwinkel die er in slaagt om een meerwaarde te bieden aan online shoppen.

Als jij doet wat jij beloofd (en dat is zo), heb ik weinig of geen tip dat ik zou kunnen toevoegen.

Pluspunten

Snelheid van uitvoering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles goed verlopen, duidelijke site

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]