1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

?

Product besteld en retour gestuurd (verkeerde keuze van mijn kant). Mails worden zeer traag tot gewoonweg niet beantwoord. Retourzending is al een week geleden in ontvangst genomen, maar er volgt geen enkele reactie. Ook niet op mijn mails. En ook geen terugbetaling op mijn paypal-rekening.

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

vlotte communicatie van de klantenservice bij vragen correcte levering

geen

Pluspunten

- Uitgebreid assortiment van kwalitatieve producten - Uitstekende service - Snel antwoord op al je vragen via de online chat - Snelle verzending van je bestelling

Een betere gebruikerservaring van de website op mobiele toestellen. (De website responsive maken)

Pluspunten

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling

Pluspunten

aanbod prijs

ben niet veel thuis.bestelling sturen nr afhaalpunt BPOST

Pluspunten

Scherpe prijzen, kwalitatieve producten

bescherming materialen bij verzending: lichte lakschade gehad op lucht ventielen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim aanbod

Voorraadstatus is onbetrouwbaar. Laattijdige levering voor sommige onderdelen. Ontving geen notificatie van verzending via email (ook niet in mijn spam/junk folder) Korting systeeem (cashbackà te omslachtig en te traag.

Pluspunten

Snelle levering, goeie service. Prima product. Top!

Schema van ventilator op website mag iets groter.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijke website, snelle levering

Pluspunten

GOED OP TIJD MET DE LEVERING

geen

Pluspunten

Snelle correcte levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kan niets opnoemen.

Als je toch een webshop opstart zorg er dan voor dat de actieve bevolking zijn bestelling kan tracken. Bestelling nooit aangehad noch ons geld al teruggekregen.

Pluspunten

Communicatie over levering niet altijd duidelijk. Maar de levering gebeurt wel correct en snel

Pluspunten

Vlotte levering van de stockartikelen Servicedienst vlot en snel na vraag uitblijven levering vanniet stockartikelen

Packingsbon bij de levering voegen

Packingsbon bij de levering voegen

Pluspunten

vlotte en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eenvoudige web-side en stipte levering

Pluspunten

Een factuur met BTW voor een nieuwbouwwoning is nodig en vond ik niet bij de levering.

Pluspunten

Correct en snel ! Goed zo.

Pluspunten

Ruime keuze en de nodige technische uitleg.

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijke website.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]