Pluspunten

Snelle levering en goede prijzen

niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitgebreid gamma producten. Snelle levering.

Betere communicatie met betrekking tot afleveren: Bericht bij verzending, volgen van de zending, ... Deel van de levering stond bij postpunt, ander deel thuis. Beide paketten zonder papieren...

Pluspunten

snel en corecte levering

momenteel geen

Pluspunten

Duidelijke info, snelle verzending!!!

Pluspunten

snelle levering, duidelijk assortiment , goede prijs/kwaliteit verhouding

2 sterren: slechter dan verwacht

Graag het juiste materiaal leveren . eindkappen diam 80 mm besteld en 90 mm diam gekregen .

Pluspunten

Snelle en correcte levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mails worden snel beantwoord. Het is makkelijk om dit type stukken aan te kunnen kopen via internet met 1 dag levertermijn.

Laat weten dat de eerste maal Afterpay gebruiken vertraging kan oplopen met de aanbetaling. Bestelling 1000042029 was erg te laat. Ik kreeg hier voor verschillende producten verschillende redenen voor door die zelfs elkaar soms tegenspraken. Soms ook mails ontvangen met een nieuwe leverdatum die dan NOG niet klopten en NOG 2w later kwamen dan de reeds verlate datum... Die bestelling was echt wel een zootje hoor

Pluspunten

Alles is duidelijk, snel en correct geleverd. Dus zoals het altjd zou moeten zijn.

Pluspunten

Levering mooi aangekondigd. Bestelde goed verpakt.

Pluspunten

nvt

nvt

Pluspunten

Snel en makkelijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- website - studiebureau

- te beperkte assortiment in WTW-unit - te beperkte inlichtingen in de warmterecuperatie doe-het-zelf advies; Ben teleurgesteld van deze aankoop; ik verwachtte een echt studiewerk, zoals gesuggereerd in de beschrijving! Ik heb een eenvoudig offerte gekocht. Wat helemaal niet de bedoeling was! Graag uw voorstel aub om de geleverde advies te verbeteren...

Pluspunten

Vlot, prijs/kwaliteit en klant- en servicegericht

Pluspunten

Overzichtelijke website. Goede prijzen. Snelle service.

Pluspunten

Na een vergissing werd alles direct rechtgezet. Zeer goede opvolging!

NVT

Pluspunten

Snelle verzending. Goede beschrijving van het product. Als was goed verpakt Goedkoop en je moet je huis niet uit.

Pluspunten

Snelle levering, breed assortiment

Pluspunten

kwaliteitsproducten snelle, goede levering

Pluspunten

mijn bestelling is perfect verlopen, net zoals de levering. Ik had het artikel de dag na mijn bestelling. Prima service

geen

Pluspunten

Duidelijke website. Overzichtelijk.

Pluspunten

vlotte emailcommunicatie en levering

?

Pluspunten

Alles is goed verlopen, er is juist één ding over de communicatie van het vervoer

communicatie vervoer: ik heb tegelijkertijd ook bij ventilatieshop besteld en van hen kreeg ik een berichtje met "parcel tracking". Woensdagavond besteld en donderdagavond kreeg ik de vervoersinfo en is zaterdag geleverd door post.nl. Tot mijn verbazing zat jullie pakket erook bij. Ofwel is dit één bedrijf en was er één communicatie zoniet had ik nooit info over jullie pakket. Beoordeling kan ook bijkomend met oplijsting van dingen die je wilt laten beoordelen en den kruisjjes maar een tekst blok zoals deze is addetioneel ook zeer interessant .

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]