3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfecte snelle levering. Perfect product, dat elders niet te vinden is voor deze prijs/kwaliteit verhouding.

En bericht met bevestiging van verzending zodat de klant weet wanneer het product zal toekomen

Pluspunten

alles goed

geen

Pluspunten

duidelijk en overzichtelijk

geen

Pluspunten

de reclame en de levering was zeer goed

Volgens mij is dit systeem in orde

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en correcte producten aan zeer commerciële prijzen.

Levering is wat stroef verlopen. Enkele dagen moeten wachten en telefoontjes moeten doen alvorens de levering is aangekomen, wegens fout in het systeem (?)

Pluspunten

Snel en correct geleverd, zo hebben we het graag

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

?

"Vandaag besteld, morgen geleverd" klopt niet helemaal.

Pluspunten

Pluspunten

Snel en goede service

Misschien iets dikker verpakking gebruiken. Kans was groot dat mijn product beschadigd kon worden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote keuze, duidelijke website, goeie prijs.

Levering niet zo stipt en paar mailtjes verstuurd die niet werden beantwoord.

Pluspunten

correcte levering

Pluspunten

snelle verzending snelle werking klantendienst makkelijke retour bij schade/defect

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke website, makkelijke afhandeling van aankoop

SMS versturen op de dag dat het product zal geleverd worden

Pluspunten

Snelle service, levering iets minder maar dat was de fout van het transportbedrijf!

Ander transportbedrijf nemen.

Pluspunten

snelle en correct leveringge

geen daar alles vlot verlopen is en er geen opmerkingen zijn

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Online te vinden

Ik ontvang mijn eerste herinnering tot betaling en ik had nog geen levering gehad. Ik betaal niets zonder eerts iets te hebben ontvangen. Te laat geleverd! Te veel mails ivm deze simpele levering. Leveringspunt niet mogelijk bestelling geannuleerd bestellingspunt aanpassen en ik weet niet wat nog allemaal. De filter past maar is een verre copie van het origineel of zéér zeker niet hetzelfde als wat je belooft op uw webpagina.

Pluspunten

Vlotte en correcte levering

Pluspunten

Rechtstreeks en degelijk telefonisch contact met gepaste professionele uitleg. Zeer ruim assortiment.

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Pluspunten

Snel levering Duidelijke website

Beter op de hoogte houden van de status van levering

Pluspunten

Snele levering, kwaliteitsvol product, vriendelijke telefonische uitleg

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Geen idee... ruim assortiment?

Betere communicatie nodig, afspraken nakomen aub. Zeker voorzichtiger omgaan met de producten, kreeg ovale buizen ipv rond! Geheel ingedeukte flex buis. Heb ik opnieuw moeten kopen.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]