Pluspunten

Goed product, duidelijke site

Ik had het postkantoor als afleverpunt geselecteerd, omdat ik toch weet dat ik niet thuis ben tijdens de uren dat ze komen leveren. Wel, toch stonden ze 2 keer aan mijn deur en hebben het dan naar een centraal punt gestuurd, waar ik het met vertraging kon afhalen. Dat had allemaal niet gemoeten, moest het gewoon correct geleverd zijn.

Pluspunten

Duidelijke site, goede foto's, veel informatie zoals specificaties en afmetingen. Snelle levering.

Pluspunten

snelle verwerking van de bestelling, met tevens snelle levering. het product beantwoordt aan alle eisen, zeer tot onze tevredenheid

voor mij is alles zeer ok

Pluspunten

- Snel antwoord na vraag om bijkomende info - Snelle levering - Rechtzetting ontbrekend artikel door terugstorting bedrag (had zelf aangegeven dat dat of een kortingsbon voldoende was)

Pluspunten

correcte en rappe levering, alles van goede kwaliteit geluidsdemper ziet er zeer degelijk uit

buizen waren niet afgedekt bij levering

Pluspunten

Pluspunten

goed prijs, correcte levering

Pluspunten

website is gebruiksvriendelijk snelle levering

uitleg over de verschillende produkten: bv welke ventilator voor welke ruimte rekenignhoudens met de grote van de ruimte, doel van de ruimte zoals een slaapruimte voor baby's.

Pluspunten

aanspreekbaar via telefoon

levertijd

Pluspunten

Snelle levering,goede prijs kwaliteit verhouding zou zeker aanbevelen bij .

Pluspunten

correcte levering en betaling doe zo voort

NIHIL

Pluspunten

Zeer snelle levering Eenvoudig te bestellen

Pluspunten

Snelle levering, goed ondersteuning

Pluspunten

correcte service ook als er afwijkende elementen opduiken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

grote keuze

correcte leveringsdatum

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

scherpe prijs, snelle levering, lage transportkosten, degelijke materialen.

Levering op fout adres, lichte beschadiging materiaal.

Pluspunten

Levering en leveringstijd waren goed. Wij hebben de goederen goed ontvangen.

Ik dacht dat deze door de Belgische post zouden geleverd worden. Indien ik niet thuis zou zijn kan ik ze dan gaan afhalen bij een postpunt in de buurt.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en perfect product

De internet bestelsite duidelijker maken. Onduidelijk is of bedrijf producten ook in nederland aflevert. Dit was niet op de site in te vullen (enkel bezorging in Belgie) . achteraf bleek dat het pakket netjes in nederland afgeleverd werd.

Pluspunten

Beleefd, behulpzaam en correct.

zeker tot nu toe vond ik jullie service uitstekend.

Pluspunten

Vlotte levering goede communicatie.

Link naar internet koppeling betrokken toestel

Pluspunten

Vriendelijke telefonisch contact. Probleem met niet voorradig product werd vlot opgelost door separate verzending zonder meerprijs.

Na 1 ervaring heb ik geen verbeteringen voorstellen. Was dan ook een goede ervaring.

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering, schappelijke prijzen

Pluspunten

Alles was super, website,bestelling,betaling,levering. Echt een aanrader!

Vermits ik een dame van 60 ben,was ik wel teleurgesteld dat er geen vijzen bij waren.Vóór dat ik de juiste maat en dan de lengte heb gevonden,één hele klus.

Pluspunten

Vlotte afhandeling van de bestelling en een correcte levering

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

32 (0)3 331 34 00

Over Ventilatieland.be

Ventilatieland, de grootste webshop van België in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]