Pluspunten
Snelle communicatie.
VerbeterpuntenKast is geleverd met meerdere kleinere deukjes helaas.
Geachte heer Verduere, beste Patrick, Allereerst hartelijk dank dat u ons bedrijf aanbeveelt aan andere. Helaas begrijpen wij uw negatieve beoordeling op levertijd en snelheid niet. Wij hebben het logistieke traject nog eens nagelopen en alles is volgens planning afgehandeld. Het enige wat we ons kunnen voorstellen is dat u misschien de moedersleutel mist. U heeft hier destijds contact over opgenomen met ons. Wij adviseerde u toen om even goed in de lockers te kijken, want de sleutel wordt meestal aan de binnenkant geplakt. We hebben toen afgesproken geen bericht goed bericht. Tot op heden hebben wij geen reactie meer van u gehad. Mocht er iets anders zijn, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Medewerkers Pedroshop.nl
Pluspunten
Prima!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Komt afspraken correct na.
VerbeterpuntenLevertijd van 14 dagen! Dit moet beter kunnen.
Pluspunten
Op eerste gezicht prima verzorgde website
VerbeterpuntenGa niet communiceren met "ruilen binnen 14 dagen" op een productpagina en orderbevestiging waar dit blijkbaar niet van toepassing is. Dit is ronduit misleidend!
Beste Krale BV, Allereerst hartelijk dank voor de moeite die u heeft genomen om een beoordeling te schrijven! Dank voor uw verbeterpunt! Hier gaan wij zeker mee aan de slag. Enorm vervelend te lezen dat uw ervaring met Pedroshop.nl helaas niet naar wens is verlopen. Wij hebben de eerdere communicatiemomenten nog eens doorgenomen. Er wordt gerefereerd naar een eerder verstuurd bericht om uw order te annuleren, echter hebben wij dit bericht helaas nooit ontvangen. Alle postvakken zijn nagekeken. Wij hebben de order helaas niet tijdig kunnen annuleren. Daar het een product betreft welke speciaal voor u is geproduceerd kunnen we deze helaas niet retour nemen. Dit is door onze medewerkers aan u uitgelegd. Vriendelijke groet, Pedroshop.nl
Pluspunten
goede en duidelijke communicatie
Pluspunten
Nette afhandeling. Toen aangegeven leverdag niet gehaald kon worden door gebruik van vervoerders werd er netjes gebeld en in overleg een goede aflevertijd afgesproken.
Pluspunten
snelle levering, duidelijk
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Leveren snel en goed
Pluspunten
net bedrijf en correcte levering
Pluspunten
Top! Leveren zoals weergegeven, mooie degelijke lockers!
Pluspunten
Prima service, snelle en correcte levering. Aan te bevelen.
Pluspunten
Perfecte ervaring en alles besproken en aflevering zoals afgesproken
VerbeterpuntenKan er momenteel geen bedenken.
Pluspunten
klantenservice goed bereikbaar
Elsterstraatweg 31 A
3922 GD Elst (utrecht)
Bekijk hier ons Thuiswinkel Zakelijk certificaat.
PEDROSHOP.NL is één van de grootste aanbieders op internet voor kantoor- en magazijninrichting in Nederland en België. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder met een ruime collectie, veel ervaring en persoonlijke aanpak.