Pluspunten
Goed telefonisch contact. Ik werd snel (binnen 10 minuten) teruggebeld met een goed/juist antwoord. Afspraak over datum leveren correct nagekomen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Erg goede service
VerbeterpuntenMet track & trace verzenden.
Communicatie, twijfel over aanbeveling. Na serieus gesprek met telefonist kreeg ik eigenaar aan de telefoon vanaf dat moment goed. Maar dit moet niet nodig zijn....
Pluspunten
snelle levering, prijs/kwaliteit verhouding goed, komen afspraken na, deskundig advies via telefoon
Pluspunten
Kluis snel geleverd Goede / lage prijs
VerbeterpuntenDiverse keren door Pedro toegezegd dat ik zou worden teruggebeld. Dat gebeurde niet erg snel
Wellicht nog een foto op de website van de open / binnenkant kluis?
Nog steeds niet geleverd
Pluspunten
Goed advies gehad mbt kluis. Is totaal iets anders geworden dan ik in gedachte had. En zelfs iets voordeliger!
Pluspunten
De Kluizen Specialist maakt zijn naam meer dan waar..!!
Pluspunten
Alles is goed gegaan, geen onvolkomenheden.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goed bereikbaar
Aflevering in huis van een zware kuis. Wij hebben een grindpad voor het huis. Degene die de kluis kwam afleveren kon daar niet overheen. Zelf hebben wij een oplossing gevonden om de kluis het huis in te krijgen.
Pluspunten
Aflevering afgesproken niet bij buren .en is ook netjes uitgevoerd
Pluspunten
Goed advies van de verkoper gehad mbt de aankoop van een brandkast. Plaatsing op locatie was geen probleem. Dit alles tegen een geringe meerprijs. Volgende brandkast wordt ook weer bij jullie besteld.
Pluspunten
Goed advies gehad , bedankt!!
Pluspunten
brandkasten volgens afspraak ontvangen. netjes geholpen..
Elsterstraatweg 31 A
3922 GD Elst (utrecht)
Bekijk hier ons Thuiswinkel Zakelijk certificaat.
PEDROSHOP.NL is één van de grootste aanbieders op internet voor kantoor- en magazijninrichting in Nederland en België. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder met een ruime collectie, veel ervaring en persoonlijke aanpak.