...en bovendien gemakkelijk in elkaar te zetten.
Pedro belde mij en verifieerde mijn foute bestelling waardoor ik precies de goede spullen geleverd kreeg. De metalen stellingen zijn overigens van zeer goede kwaliteit!
Snel met leveren
Een tijdje geleden een paar stellingen besteld. Vlot geleverd, snel in elkaar gezet, resultaat is goed. Tot zover niets aan de hand. Later kwam ik erachter dat ik wat extra planken plus wat extra dragers nodig had. Geen probleem, bestellen dan maar. Het zou in een pakket kunnen waarvoor je bij Postnl €7,95 incl BTW verzendkosten zou betalen. Via de site berekenen ze daarvoor verzendkosten van €45,- ex BTW, belachelijk dus, dus maar een email gestuurd of dat niet anders kon. Nu konden ze mij verzendkosten berekenen van €19,95 ex BTW. Dat is nog steeds 3 keer zo duur dan Postnl. Ik snap best dat je een paar centen wilt verdienen, maar dit is schandalig. Eén keer wat besteld, maar nooit weer! Ik kan nog beter zelf wat in elkaar timmeren.
Geachte heer Renger, Allereerst hartelijk dank voor uw beoordeling. In mijn toelichting probeer ik zoals reeds met u gecommuniceerd uit te leggen waarom wij uw bestelling niet middels een standaard pakketdienst kunnen verzenden. Al onze bestelling worden af fabriek verstuurd. Door de lijnen zo kort mogelijk te houden kunnen wij een goed product tegen een scherp tarief aanbieden. 98% van onze bestellingen bestaat uit een complete magazijnstelling. Gezien de omvang van het product gaat deze met een logistieke dienstverlener voor pallet verzendingen. Deze vervoerder is dus niet ingericht op het verzenden van kleine pakketjes. In het verleden hebben we geprobeerd losse onderdelen te versturen met een pakketdienst, maar deze kwamen in 8 van de 10 gevallen beschadigd aan. Vandaar onze keuze om met een vaste vervoerder te werken die ingericht is om onze materialen goed te vervoeren. Wij hebben nav u mail contact gezocht met onze vervoerder om te kijken of er nog iets te doen was met de transportprijs voor uw zending. Na telefonisch overleg met de vervoerder zou u nu € 19,95 betalen in plaats van het standaardtarief van € 45,00 excl. btw. Een besparing van meer dan de helft van het oorspronkelijke bedrag. Ook hebben we u de mogelijkheid geboden het product af te halen in ons magazijn. Dan behoeft u helemaal geen verzendkosten te betalen. Jammer dat u geen gebruik wenst te maken van één van onze oplossingen. Met vriendelijke groet, Medewerkers Pedroshop.nl
Goede website. Snelle reactie online. Eenvoudig te bestellen, op rekening. Iets vertraagde levering, waarschijnlijk vanwege weersomstandigheden.
Goede communicatie, en snelle levering. Degelijk materiaal.
Had een probleem met mijn stelling deze heb ik netjes kunnen vervangen zonder extra kosten.
Groot gebruiksgemak van de website en keurige afhandeling van de bestelling. Voor het afstemmen van de lever datum ook telefonisch contact wordt gezocht.
Al eerder wat besteld. Toen ook goede en snelle service. Nu ook weer.
Kast ziet er goed uit en netjes geleverd. Mochten we nog meer stellingen willen, dan zullen we zeker opnieuw bestellen.
ik heb twee stellingen gekocht, een houten en een stalen. Mbv video instructie gemakkelijk opgebouwd en werkelijk een plaatje! Verder zijn ze sterk en netjes afgewerkt. Zoek je een stelling op maat dan is de stelling specialist HET adres.
N.v.t.
Zeer mooie en stevige stelling
Ik belde vlak voor sluitingstijd, maar werd keurig, vakkundig en vlot geholpen en volgende dag keurig gebeld dat alles klaar lag om opgehaald te worden.
De online tool was niet toereikend genoeg voor de indeling van mijn ruimte. Via klantenservice is het goed gekomen. Prima en degelijk spul.
Top kwaliteit en top service!
Prima afspraken
Eenvoudig configureren, goede kwaliteit en scherpe prijs. Dit is de 5e stelling die ik daar koop en zou het iedereen aanraden.
Goede afhandeling, en duidelijk.
Hulp bij bestellen was perfect, kwaliteit van het rek is uitstekend. Alleen de kwaliteit van het voetje onder de staander is matig. Blijft slecht zitten als je de kast plaats en op moeilijke plaatsen is dat echt een punt van aandacht. Een worsteling om het eronder te krijgen.
Ik had een metalen stelling besteld via de website (Pedroshop webwinkel). Toen wilde ik er nog een product bij bestellen en dat lukte mij niet in de webshop. Volgende dag gebeld en dit werd geregeld door een medewerkster. Nu had ik bij mijn oorspronkelijke (eerst ingevulde configuratie) bestelling een H-schoor opgegeven en er werd een X-schoor geleverd. Na levering weer opgebeld en het probleem werd opgelost wel tegen € 17,50 bijbetaling. Het is raadzaam dat bij een telefonische probleem de medewerker van de Pedroshop de bestelde producten doorneemt met de klant ter evaluatie van zijn aankoop/bestelde configuratie. Zo kunnen misverstanden voorkomen worden, want de klant is niet zo goed op de hoogte waar de bananenschillen liggen bij een klein probleem.
Ik was te snel met mijn eerder oordeel. Bestelling werd uurtje later geleverd.
Goedemorgen Piet, Allereerst hartelijk bedankt voor uw review! Naar aanleiding van uw review ben ik het even gaan uitzoeken voor u. Van onze leverancier, en ook uit mailcontact wat u gehad heeft mijn collega, heb ik begrepen dat de levering heeft plaats gevonden op donderdag 7 januari. Helaas bleek er bij het uitpakken van de levering dat er een legbord was beschadigd, onze leverancier heeft een vervangend legbord begin deze week verstuurd en deze wordt vandaag bij u bezorgd. Met vriendelijke groet, Team Pedroshop.nl
Original review
Ik heb nog niets ontvangen
Bij bestellen kon ik het kruis voor stabiliteit niet verwijderen want die had ik niet nodig. Bij aflevering vertelde dat ik het kruis niet nodig had en kreeg het geld hiervan terug gestort.
+ Keurige stellingen. + goede prijs en kwaliteitsverhouding. - Chauffeur was al op locatie en had niet even gemeld dat die er om 07:30 uur stond. + van deze opmerking is dat hij netjes wachten, waarop ik hem een heerlijk warm bakje koffie kon aanbieden.
Goed ingerichte website met duidelijke plaatjes en dus makkelijk bestellen. Jammer dat ik voor een klein doosjes steuntjes/dragers ook 15 euro verzendkosten moet betalen.
31 Elsterstraatweg A
Elst (utrecht) 3922 GD
Click here to view our Thuiswinkel Zakelijk certificate.