Het in elkaar zetten was nog een flink karwei een handleiding is misschien handig.
Beste Gea, Hartelijk dank voor uw review. Op onze website kunt u enkele instructievideo's vinden voor het monteren van onze stellingen: https://www.stellingspecialist.nl/instructiefilms Mocht u tijdens het monteren toch nog vragen hebben dan mag u ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen! Met vriendelijke groet, Medewerker Pedroshop.nl
Perfecte stelling voor onze schuur. Blij dat ik niet naar andere winkels ben gegaan. Stevig en eenvoudig in elkaar te zetten.
Alles oké
Ik kreeg na bestelling de volgende mail: "Wij stellen u graag op de hoogte van de leverdatum van uw bestelling. U heeft de 25-08-2020 opgegeven als gewenste leverdatum. Let op: helaas lukt het ons niet om op deze datum uw bestelling te leveren en stellen daarom voor om uw bestelling op 26-08-2020 af te leveren. Wij nemen contact met u op of deze afwijkende leverdatum 26-08-2020 akkoord is." Ik heb hier verder niets meer van gehoord, ging uit van levering op 26-08 zoals in de mail stond. De spullen werden toch op 25-08 geleverd terwijl ik op mijn werk zat, en in de regen buiten gezet. Bij thuiskomst ontdekte ik vervolgens dat de bestelling niet compleet was, er waren nog 3 telefoontjes en een mail-herinnering nodig om dit rond te krijgen. Ook werd bij bellen een aantal keer de verbinding verbroken nadat ik al een tijdje in de wacht stond. Flinke verbeterpunten dus op duidelijke afspraken, service en bereikbaarheid!
Goedemiddag Joost, Bedankt voor de review. Door middel van zulke reviews kunnen wij onszelf verbeteren. Er bleek inderdaad een fout gemaakt te zijn door onze leverancier waardoor zij de order op een verkeerde datum bevestigd hebben. Na telefonisch overleg mocht de chauffeur de zending laten staan, hierbij is er helaas niet nagedacht over eventueel voorspelde regen. Na ons telefonische contact over de levering is er nog contact geweest over het ontbreken van een aantal vervolgpennen. Deze zijn ondertussen in goede orde ontvangen heb ik van u begrepen. Nogmaals onze excuses voor de manier waarop er door onze leverancier is geleverd want dit is zeker niet de bedoeling en ook niet de manier waarop wij normaal gesproken het product laten afleveren! Met vriendelijk groet, Team Pedroshop.nl
Ik ben doorgaans zeer enthousiast over deze organisatie. Goede kwaliteit, best prijzig maar het waard! Verder keurige levering zoals afgesproken. Echter nu ik 1 staander ben vergeten en ik deze heb nabesteld. Geven ze, na bestelling en klikken op de button dat ik ze a.s. donderdag wens te hebben, dat deze staander pas over een maand bezorgd gaat worden. Daar ben ik heel ontevreden over. Hoop dat ze dit nog netjes gaan oplossen, ga er wel van uit... nog niks gehoord.
Ik vind Pedroshop een heel fijn bedrijf om te bestellen, snelle respons, lossen het snel en goed op. Goede service en kwaliteit en vriendelijke medewerkers
Zie boven
snelle service en een duidelijke website.
Alhoewel ik (niet technisch onderlegd) al vrij snel door had, hoe de stelling in elkaar stak, had ik toch liever een tekening hoe en vooral waar de elementen met elkaar te koppelen. Bovendien kom ik tot de conclusie, dat de staanders niet of slechts sober beoordeeld zijn. Ik krijg met geen mogelijkheid de 'voetjes' aan de stelling deugdelijk vastgezet.
Goedemiddag W. Kuiper, Ten eerste bedankt voor uw review. Op onze website hebben wij meerdere instructiefilmpjes geplaatst om zo de klant te helpen met het in elkaar zetten van de stelling. Wij begrijpen dat dit niet vanzelfsprekend is voor iedereen. Met vriendelijke groet, Team Pedroshop.nl
De levering van de stellingkast kwam in eerste instantie niet compleet. Maar er is alle moeite gedaan het restant nog dezelfde dag te bezorgen en dat is gelukt! Hier waren wij zeer blij mee.
Zoals afgesproken netjes en op tijd geleverd,stelling is eenvoudig op te bouwen, uitstekende kwaliteit.
Korte lijntjes, snelle service
een beschadigde bestelling ontvangen,na wat mails over en weer werden er nieuwe materialen bezorgd
afgelopen jaren regelmatig zaken met Pedro gedaan. alle keren zeer prettig ervaren. zekers weer voor herhaling vatbaar
Middels directe communicatie tot de juiste keuze gekomen. Afwijking van de leverings datum werd goed gecommuniceerd
De planken zijn van een soort kartonboard gemaakt en ook de wijze van plankdragers komt voor mij niet over als een degelijke constructie. Dit in vergelijking met de Archos stellage die ik in 2016 heb gekocht. De planken zelf en ook de constructie qua plankdragers was toen van een veel betere kwaliteit dan nu. De prijs van nu is echter wel stukken hoger dan toen. Naar mijn mening is de prijs/kwaliteit verhouding uit het oog verloren.
Goedemiddag H. van Hoften, In de eerste plaats is voor ons een tevreden klant het belangrijkste! Negatieve reviews pakken wij daarom dan ook direct op. Ik ben blij om te vernemen dat alles berust op een misverstand door een bepaald functie over het hoofd te hebben gezien. Nogmaals wat betreft de kwaliteit van de stelling daar behoeft u zich echt geen zorgen over te maken. Daar gaat u nog jaren plezier aan beleven. Het is alleen jammer dat u bij het plaatsen van de bestelling niet gekozen heeft voor massieve legborden. Dan had u namelijk dezelfde type stelling gehad, als wat u heeft staan. Bijkomend voordeel is dat de gladde legborden makkelijker zijn schoon te maken dan een massief legbord. Wat betreft de prijsstijging dat klopt! Deze verhoging hebben we niet alleen bij houten stellingen gehad, maar ook bij de metalen. Deze verhogingen krijgen wij vanuit de fabrikant opgelegd. Er is zelfs in 1 jaar een verhoging van 8% geweest. U zult wellicht begrijpen dat wij dit ook niet fijn vinden. Met vriendelijke groet, Team Pedroshop.nl
Hulpvaardig personeel!
We hebben een houten stellingkast voor in de berging, die na het opzetten stevig is en waarin alles netjes weggewerkt kan worden. Geeft een prettig gevoel aan de bergingsruimte. In elkaar zetten lukt redelijk met zijn 2en (3 zou handig zijn) en het instructiefilmpje er naast. Na een slechte ervaring met goedkope stellingkasten is dit een hele verademing, en we zijn al aan het kijken naar een volgende bestelling.
Alles oke'
Levering was sneller dan verwacht en de installatie is zo eenvoudig dat je zelfs met 2 linkerhanden hier geen moeite mee hebt.
Een degelijke stelling die makkelijk in elkaar te zetten is.
Ben in de winkel zelf geweest. Zeer vriendelijke geholpen. Mijn hele magazijn is nu compleet ingericht met Pedro stellingen
2 rekken besteld op maat voor in onze vriescel, passen perfect. Mooie kwaliteit en makkelijk om in elkaar te zetten. Als we voor een volgende vriescel weer rekken nodig hebben dan weet ik in ieder geval waar ik ze ga bestellen!
Heb als particulier 6 meter aan stellingen besteld. Met de configurator op de site samengesteld. De configurator werkt prettig. Levering kon al snel. Een paar klemmen voor de deuren bleken niet op voorraad. Hierover namen ze zelf contact op, met direct een datum voor het naleveren. Klemmen zijn ook keurig op de betreffende datum nageleverd.
De allereerste keer zijn we via de chat aardig geholpen. De chauffeur was erg snibbig bij de aflevering. Daar heb ik niet zo’n goed gevoel aan over gehouden. Maar het was wel een maandagmorgen..... De 2e chat hebben we geen reactie meer teruggehoord. Deze communicatie liep niet zo goed. Dus al met al zijn er nog wel wat klantgerichte verbeterpunten. Kwaliteit is prima!
Goedemiddag Petra, Hartelijk dank voor deze review. Betreft de reactie van de transporteur, dit hebben wij doorgegeven aan de leverancier. Ongeacht of het maandagochtend is of niet hoort er klantvriendelijk gereageerd te worden bij levering. Het komt nog wel eens voor dat de verbinding van een chat wegvalt, dit is ondertussen opgelost dus als het goed is zal dit niet vaker gebeuren. Fijn om te horen dat de kwaliteit voldoet aan uw wensen. Met vriendelijke groet, Medewerksters Pedroshop.nl
31 Elsterstraatweg A
Elst (utrecht) 3922 GD
Click here to view our Thuiswinkel Zakelijk certificate.