Pluspunten
Meedenkend, oplossingsgericht, goede en snelle service
VerbeterpuntenIk kan ze nu niet bedenken.
Pluspunten
Reageren zeer snel op vragen, zowel mail als chat. Communiceren duidelijk over levering.
VerbeterpuntenIets meer info geven over houten stellingen, variant Archos. Daar is geen duidelijk voorbeeld van te zien of handige tips hoe je die in elkaar zet. Was best lastig, maar als het staat, staat het ook goed.
Aandacht voor de verpakking en het transport. Er was een kleine beschadiging opgetreden tijdens het transport
Pluspunten
keurige aflevering op tijd van te voren gebeld
Verbeterpuntenduidelijk vermelden dat de planken van mindere kwaliteit zijn dan de stellingen (soort hardboard?) zijn niet erg stevig om wat zwaardere objecten te dragen.(Jammer)
Pluspunten
Goede kwaliteit tegen correcte prijs. Prettige hulp aan telefoon en mail
VerbeterpuntenSamenstellen op basis van onderdelen te complex, omschrijving op orderbevestiging e.d. onduidelijk.
Pluspunten
Materiaal is goed
Verbeterpuntenals men kan aanvinken op welke dag er geleverd dient te worden is het een goed idee om dat ook te doen.
Pluspunten
makkelijke website en snelle levering
Pluspunten
Erg duidelijke communicatie, we konden de stellingen pas een paar weken na bestelling ontvangen en daar is perfect rekening mee gehouden. Ook het aanpassen van de leverdatum was geen probleem. We wachten nu op een nabestelling.
VerbeterpuntenMisschien een bouwhandleiding a la IKEA, maar met het filmpje kwamen we ook prima uit de voeten.
Pluspunten
Demian dacht heel attent mee. Legde rustig uit. En belde van tevoren wanneer de stellingkasten zouden arriveren. Heel attent en prettige benadering.
Pluspunten
prettige mensen en vakkundige voorlichtinfg
Pluspunten
kon alles ruilen, wat blijkbaar verkeerd besteld was
Verbeterpuntenenorm bedrag moeten betalen voor het thuis bezorgen, wel met de vraag erbij of ik alstublieft als laatste kon, omdat ik anders de hele dag van me werk vrij moest nemen. als ik dat zou willen moet ik een nog groter bedrag moeten betalen om het te laten bezorgen, dat maakt waarom ik deze sterren geef. om 12 uur stond de vrachtwagen bij me loods en zoals ik vermeld had is daar normaal niemand, Met veel pijn en moeite heb ik familie erheen kunnen laten gaan, maar dit is geen haalbare en normale zaak, hoewel het bij me vorige bestelling geen probleem was om als laatste bij mij langs te komen, ik betreur dit zeer! Voor mij de laatste keer geweest dat ik hier iets besteld heb.
Beste heer Hendriks, Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service met betrekking tot omruilen van verkeerd bestelde producten. Wat betreft het logistieke gedeelte willen wij toch e.a. toelichten. De kosten voor transport zijn gebaseerd op het volume wat wordt verstuurd. Het verzenden van een pallet + een bundel van 250 cm kost 45 euro excl. btw. Dit zijn de kosten die de transporteur hiervoor berekend. Een tijdslevering is uiteraard mogelijk, echter hier rekent de vervoerder een extra bedrag voor, omdat dit buiten de standaard rit ingepland wordt. Dit bedrag is inderdaad een stuk hoger dan het standaard tarief. De keuze is dan ook aan u als klant voor welke optie u kiest. Met vriendelijke groet, Medewerkers Pedroshop.nl
Pluspunten
Duidelijke site en snelle communicatie.
VerbeterpuntenLevering is echt veel te lang.
Best heer Kooyman, Uw opmerking over de levertijd lichten we graag nog even toe. In de vakantieperiode is de fabriek gesloten voor een periode van 3 weken aaneengesloten. Bij het plaatsen van de order werd hier ook melding van gemaakt middels een pop-up. Het Archos product heeft een standaard levertijd van 10 werkdagen. Dit in combinatie met een vakantiesluiting van 3 weken, leverde dit soms een levertijd van 5 weken op. Sommige klanten stapten dan ook over op onze andere houten magazijnstelling Easyrack. Dit product is namelijk altijd uit voorraad leverbaar. Met vriendelijke groet, Medewerkers Pedroshop.nl
31 Elsterstraatweg A
Elst (utrecht) 3922 GD
Click here to view our Thuiswinkel Zakelijk certificate.