Laden reviews...
26 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen voortdurend het vriendelijke en professionele personeel, stipte leveringen en de degelijke kwaliteit van de rekken. Het team reageert snel en communiceert duidelijk, en begeleidt klanten van bestelling tot afhalen. Verschillende reviews geven aan dat de prijs-kwaliteit verhouding goed is en dat de voorraad betrouwbaar is. Over het algemeen is de ervaring positief met behulpzame ondersteuning en betrouwbare service.
Goede kwaliteit, bezorging ging initieel fout, maar werd goed opgepakt door de klantenservice en werd goed hersteld.
4 November 2024
Marcel Verhoef
Rotterdam
We hadden met spoed wat magazijnstellingen nodig. Geen enkel probleem. Besteld en dezelfde dag konden de spullen worden opgehaald in Elst. Daarnaast is de kwaliteit van het materiaal super!
25 October 2024
Johan van der Voort
Ophemert
Houten stellingkast, als boekenkast besteld. Werd goed op de hoogte gehouden van het proces. Kreeg snel mailreactie op vragen en de levering was snel en goed, kundig beschermd verpakt. De stelling van hout is goed afgewerkt en heeft een stevige verankering. Prima produkt voor de laagste prijs die ik kon vinden.
22 October 2024
foutjes snel opgelost
18 October 2024
e. kok
soest
Gebruikt voor in onze schuur; eindelijk alles netjes op orde. Beter en veel sterker dan die goedkopere lidl, aldi en andere bouwmarkt stellages.
3 October 2024
Jelle
Emmen
Weer een bestelling geplaatst! Wederom snel geleverd. Materiaal is top!
2 October 2024
M
Kesteren
Ik heb intussen heel wat stellingen in gebruik waarvan 5 stuks al sinds begin 2010. Het gebruikte materiaal blijkt nog steeds van goede kwaliteit. Ga zo door!
1 October 2024
Richard de Boorder
Leersum
Op de uitgebreide en inzichtelijke website de maten bepaald van mijn houten stelling. Een complete lijst van onderdelen wordt automatisch gegeven. De levering zelf was geheel in orde. Opvallend was de zorgvuldigheid waarmee de onderdelen waren verpakt. Het installeren was met behulp van de video van de website een "fluitje van een cent". Het enige minpunt was dat we alleen de dag van levering doorkregen en niet een nadere aanduiding van een dagdeel oid. Nu hebben we onnodig lang "huisarrest" gekregen
11 September 2024
Peter
Zoetermeer
De stelling is snel geleverd en is zeer stevig. Makkelijk in elkaar te zetten en duurzaam
10 September 2024
Het Mozaiek Nelique den Butter
Nieuw-Vennep
prima product voor een aanvaardbare prijs op degelijke wijze verpakt
29 August 2024
Reinier Witteveen
Roosendaal
Keurige communicatie en aanlevering, nuttige mail(s) met informatie, fijn montagefilmpje, echter 2 dragers niet te gebruiken vanwege fabricage-/ transportschade...
26 August 2024
Robin Meijer
Reeuwijk
Betrouwbaar, meedenkend met de klant en uitstekende communicatie
24 July 2024
Han Crombach
Gent
Snel geleverd, goede kwaliteit hout, makkelijk in elkaar te zetten en staat stevig.
23 July 2024
Daan Hoogland
Huizen
Nvt
19 July 2024
Ton van Egmond
Heerjansdam
Snelle levering en correct. Wel veel knoesten in sommige staanders. Maar wanneer de stelling eenmaal staat heb je daar eigenlijk geen last van.
25 June 2024
Dick
Hilversum
Stevig houten stellingen! Na overleg kon er ook snel uit voorraad geleverd. Bij volgende bestelling komen we zeker weer terug bij Stellingspecialist.nl
4 June 2024
MR
Elst
De levering van een groot aantal houten stellingkasten was een drama. Een chauffeur die geen stap verder zet dan hij nodig acht ondanks beloftes van het bedrijf, een vervoersbedrijf wat geen enkele aandacht schenkt aan de klant en een bedrijf met onbeschofte medewerkers zonder enig gevoel van betrokkenheid. Het was een schokkende ervaring die ik niemand toewens. De kasten zijn echt prachtig, daar valt niets op af te dingen, maar zodra je in contact komt met mensen wordt het gauw erg onaangenaam.
Beveelt niet aan
23 May 2024
Annemieke
Bilthoven
Beste Annemieke,
Goed om te horen dat u zo enthousiast bent over onze houten stellingkasten!
We hebben u reeds gesproken over de levering van de stellingen. Zoals reeds telefonisch toegelicht worden de goederen alleen achter de eerste deur geleverd, wanneer deze toegankelijk is voor een palletwagen inclusief de inhoudt op de pallet. Een palletwagen gaat helaas niet over een drempel, deze zou hierdoor beschadigen. Om deze reden heeft de chauffeur aangegeven de goederen niet in z'n geheel binnen te leveren. Het is dus geen onwil, maar de situatie (drempel) liet het helaas niet toe.
Met vriendelijke groet,
Medewerkers Pedroshop.nl
Snelle correcte levering, prima communicatie.
23 May 2024
John Onstenk
Zutphen
Al sinds 2010 maakt ik gebruik van de houten stellingen naar volle tevredenheid. Intussen zijn dat er 8 in diverse maten. Soms heb ik een los onderdeel of legbord nodig en dat is nooit een probleem geweest!
30 April 2024
Richard de Boorder
Leersum
Vergeleken met andere metalen stellingkasten die ik bekeek is deze robuust. De montage gaat makkelijk, maar moet wel door twee personen gedaan worden.
16 April 2024
Joost
Zeist
Snel juiste leverancier op internet kunnen vinden en vervolgens snel en juist verpakt geleverd.
9 April 2024
F.M.M. Van der Aa
Deurne
Perfecte service !
6 April 2024
Dirco Teeuwen
Vorden
Goede producten en prima service!
27 March 2024
LV
Amsterdam
Stellingkast was eenvoudig zelf te monteren. De kwaliteit was ook prima.
20 February 2024
Jan Naber
Zoetermeer
PEDROSHOP.NL is één van de grootste aanbieders op internet voor kantoor- en magazijninrichting in Nederland en België. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder met een ruime collectie, veel ervaring en persoonlijke aanpak.
Elsterstraatweg 31 A
3922 GD Elst (utrecht)